Event & Zabava

Hot Since 82 stiže na Fresh Wave Festival 2020!

0
Hot Since 82 stiže na Fresh Wave Festival 2020!, Life.ba

 Vruće ljeto na banjalučkoj tvrđavi Kastel zagarantovano je sa jednim od najuzbudljivijih i najpoželjnijih izvođača elektronske muzike – nenadmašni i neponovljivi Hot Since 82 stiže na Fresh Wave Festival 2020!

Nakon što su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Nastia, Ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed ovogodišnjoj listi izvođača pridružiće se jedan od najtraženijih izvođače elektronske muzike Hot Since 82! Deveto izdanje festivala, koje će se održati od 6. do 8. augusta, donosi impresivnu listu najcjenjenijih internacionalnih izvođača iz regiona i svijeta koji će ovogodišnje izdanje festivala učiniti najjačim do sada!

Hot Since 82 @ Culture Club Revelin terrace in Dubrovnik:

 

Dalei Padlei, poznat kao Hot Since 82, britanski je DJ i producent, dobitnik DJ Awards, višestruko nominovan za različita priznanja u sferi elektronskog zvuka, obožavan je od najzahtjevnijih poklonika elektronske muzike. Jedna, gotovo bizarna situacija na afterpartiju na Ibici vinula ga je u sam vrh industrije. Naime, nakon što je gotovo slučajno zavrtio svoju traku ‘Let it Ride’, koju nije planirao izdati, a koja je raspametila prisutne, Dalei je skrenuo pažnju na svoj produkcijski rad. Traka je zvanično izdata 5. septembra 2011. godine, našavši se na trećoj poziciji Beatport liste. Time je rođen Hot Since 82!

LIFE:  [Brani titulu] Kako se Thiem priprema za turnir: tenis na ulicama Beča

Hot Since 82 – Live From A Pirate Ship in Ibiza:

Nakon izdanja ‘Let it Ride’ redali su se remiksi i izdanja, a danas Hot Since 82 potpisuje više od 25 izdanja, od čega dva studijska albuma i više desetina zvaničnih DJ miks izdanja! Nastupio je na svim velikim svjetskim binama, svirao kao headlajner najvećih svjetskih festivala, a saradnju je ostvario sa svima koji nešto znače u svijetu elektronske muzike!

Premijerno, odnosno po prvi put stiže u Bosnu i Hercegovinu, a ako je suditi po reputaciji koja ga prati priuštiće nezaboravno veče na ovogodišnjem izdanju Fresh Wave Festivala!

Ulaznice su dostupni putem online sistema kupikartu.ba, te na svim njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 65 KM.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like