Izdvojili smo najzanimljivije – Life vikend vodič

- Advertisement -

Prvi vikend u martu obećava nesto više temperature, što će svakako (nadamo se) izmamiti van i one koji to možda nisu imali u planu.

Ako još uvijek razmišljate kako najbolje iskoristiti neradni petak i subotu, LIFE vikend vodič je tu da vam olakša dilemu.

Izdvojili smo najzanimljivije iz ponude noćnog provoda u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci za prvi vikend mjeseca marta.

U BiH prijestolnici, zabava se nastavlja i ovog petka, a ukoliko ste se zaželjeli dobrog partija, u petak vas očekuju čak tri.  U klubu Trezor na rasporedu je još jedan dance more sleep later party koji će ovog puta ugostiti njemačkog DJ-a Sam Shure-a, a podršku će mu pružiti i lokalne snage Edib D. i Dynnotik.

U klubu Silver & Smoke nastupit će DJ Tebra iz Beograda zajedno sa  Bonjasky-em na OrientExpress partiju, a u amfiteatru Doma Mladih cjelonoćni provod zagarantovan je uz DJ-a i producenta iz Kragujevca – Scalamerya i Forest People.

Za nešto drugačije muzičke apetite, klub Jazzbina u petak organizuje tematsku disco veče, a u klubu Underground nastupit će mladi sarajevski bend Lijepi Brener. Za sve one koji su željni energične metal svirke, u klubu AG nastupit će srbijanski death metal bend Scaffold zajedno sa metal corerima Despotic Bullet iz Tuzle.

https://www.youtube.com/watch?v=gPUMYpw8xPM

Ljubitelje elektronike i u subotu očekuje dobar provod u klubu Trezor gdje će biti održan Outlook Launch Party na kojem će nastupiti Billain, Said 5, NKV Klemens, Splein i Nerv, a svi prisutini imat će šansu i da osvoje dva vaučera za Outlook festival koji se ove godine posljednji put održava na predivnoj Fort Punta Christo lokaciji u Istri. U istom terminu, u klubu Silver & Smoke nastupit će Ilija Đoković iz Beograda.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo akademik Dževad Jahić

U petak, dan prije gostovanja u Sarajevu, Ilija Đoković će nastupiti i u tuzlanskom klubu Palma zajedno sa Goranom Emkićem,  a u subotu u istom klubu nastupit će novosadski Black Sabbath tribute bend – Blizzard Wizard.

Za zagarantovano dobar petak u Mostaru, preporučujemo Jack The Groove u caffeu Duradžik, a već u subotu u Golden Pubu nastupit će poznati reper iz Splita – Krešo Bengalka. U Pablo’s Restaurant & Club održat će se koncert posvećen ex-Yu funk legendama u izvedbi Elvisa Sršena i njegovih FunkBlastersa. Ulaz na oba događaja je besplatan.

Za subotu u Banja Luci preporučujemo party u klubu Igra Mečka u organizaciji banjalučkog elektro dvojca HotCue.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...