Event & Zabava

Izvedi svog muškarca van na Dan žena

0

Pedja Bajović će prvo posvađati, a onda i pomiriti muškarce i žene.

Jedno od vodećih imena regionalne stand-up komedije, Pedja Bajović, ponovo će se ukazati u Sarajevu i to opet u clubu Monument i, po već ustaljenom običaju, u tom prostoru govoriti o muško-ženskim odnosima u svojoj predstavi „Muškarac (o parenju i razmnožavanju)“.

 – Da, ovo je jedna vrlo seksistička stand-up predstava. Neki kažu i feministička. To ne znam, ali znam da je ovo moja iskrena priča o onome kako ja doživljavam naše međusobne odnose! Nekad me iz publike podržavaju žene, nekada muškarci, a nekada napadaju i jedni i drugi!, kaže Pedja Bajović, koji ovaj tematski show u istom klupskom prostoru izvodi već treću godinu.

U opisu ovog dvosatnog druženja s komičarem stoji da će se u interakciji s publikom, što i jeste odlika stand-up komedije, pokušati dobiti odgovore na nekoliko vrlo važnih pitanja. Tu su istraživanja inteligencije zaljubljenog muškarca, zatim o tome je li brak stvrano institucija te jesu li djeca početak kraja ili kraj početka? I naravno, sve ono o seksu, a što ćete smjeti da pitate…

LIFE:  Novak Đoković zaplesao tango, a potom zapjevao "Cesaricu"

– Vjerujem u nadmoć ženskog roda, a mislim da će se za mog života to konačno i vidjeti u našoj svakodnevici. Za početak, pozivam dame da na Dan žena svojim muškarcima – poklone nešto! Možda baš ovu predstavu!, šeretski poručuje Pedja.

Druženje s ovim stand-up komičarem počinje u Monumentu (Štrosmajerova 3) u četvrtak 8.3. u 20.30h,a ulaznice po cijeni od 5KM mogu se kupiti u prostorijama kluba ili rezervirati putem telefona 033 209 660 ili 061 588 884.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Comments are closed.

You may also like