Jack Daniel’s i Muški Portal vam poklanjaju dvije ulaznice za EXIT Festival 84

- Advertisement -

 

Legenda kaže da je Jack Daniel’s, osim što je bio majstor u spravljanju pića koje je danas jedan od najpoznatijih viskija na svijetu, bio i odličan domaćin kada je zabava u pitanju.

Posebnu sklonost ka glazbi, Jack Daniel’s je oduvijek njegovao, pa je nazdravljanje Jack Daniel’s-om uz zvuke omiljenog muzike postalo tradicija. Prisutan na svim većim glazbenim događajima u našoj zemlji, Jack Daniel’s odlučio je vrhunskim proizvodom svoje destilerije nazdraviti sa posjetiocima na najiščekivanijem glazbenom događaju – Festivalu 84 na Jahorni.  Da njegovi gosti uživaju pobrinuo se ovaj put ponudivši im pored omiljenog viskija i topli punč sa dodatkom neizostavnog Jack Daniel’s Honeya.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Pored vrhunskih viskija, u Jack Zoni na festivalskim lokacijama možete se zabaviti uz stolni nogomet, upoznati se s rodnim mjestom Jack Daniel’sa kao i okušati svoju snagu u popularnom nadJackivanju. I sve to uz neizostavne Jackove  djevojke koje će se pobrinuti da zabava bude na viskom nivou.

Jack Daniel’s i Muški Portal vam poklanjaju dvije ulaznice za EXIT Festival 84. Prvo dvoje koji se jave na email adresu muskiportal@gmail.com osvajaju ulaznice te će o tome biti ubrzo obaviješteni.

PROČITAJTE JOŠ:  Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Vidimo se na Jahorini!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...