Jack Daniel’s zabava na otvaranju Sarajevo Film Festivala [foto]

- Advertisement -

Jack Daniel’s i Sarajevo Film Festival još jednom su pokazali da čine idealan spoj. Kombinacija filma, muzike, zabave, Jacka i njegovih hostesa učinila je da prva noć najvećeg reginalnog kulturnog događaja protekne čarobno.

Uz veliki broj zvanica, kako iz BiH tako i iz cijelog svijeta, cveni tepih na festivalskom trgu dobio je još veći sjaj. Upravo su Jack i njegove hostese bili ti koji su dočekali sve prisutne. Jack je posluživan kao piće dobrodošlice i jedino žestoko piće.

Užitak ispijanja Jack Daniel’sa, nastavljen je i na prijemu u hotelu Evropa. Osim prepoznatljivog Jack okusa, svi prisutni su mogli uživati i u njegovoj medenijoj varijanti, Jack Daniel’s Honey-u, koji su služile  još medenije hostese.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Tokom večeri, jedno od neizostavnih mjesta za posjetiti i uživati uz Jack, bio je i City Pub. Atraktivne hostese, iPad igre i vrijedne nagrade, dovele su ovu noć do savršenstva. Veliko interesovanje  privukao je i atraktivni Photo Booth, postavljen ispred City Puba. Riječ je o fotokutku u kojem su posjetioci mogli ovjekovječiti  trenutke s prijateljima i neizostavnim američkim viskijem. Fotografije su se mogle preuzeti odmah ili u elektronskoj formi na oficijelnoj Jack Daniel’s Facebook stranici.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

U narednim danima u Meeting Pointu postavljen je koktel-šank gdje je u centru pažnje tokom svih festivalskih večeri Lynchburg Lemonade.  Oba okusa američkog viskija bit će dio Cinelink Party-a koji je na programu 19.08. u Aquarius Vilsu , dan poslije na Talents Sarajevo Party-u u klubu Garden, te  22. augusta na Closing Drink-u na Festivalskom Trgu. Na svim mjestima Jack je jedini žestoki pratitelj zvanica.  /Autor kompanija/e

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...