Event & Zabava

Jedna karta za dva eventa: U prodaji ulaznice za regionalno finale Red Bull RapLike i Brown Sugar RnB u Zetri

0
Jedna karta za dva eventa: U prodaji ulaznice za regionalno finale Red Bull RapLike i Brown Sugar RnB u Zetri, Life.ba

U subotu 16. novembra dvorana Zetra u Sarajevu će ugostiti dva povezana događaja: regionalno finale takmičenja Red Bull RapLika i specijalno izdanje partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala.

Za oba događaja važe iste ulaznice, koje se danas puštaju u prodaju.

Ljubitelji hip hopa u našoj zemlji (ali i regionu) s nestrpljenjem očekuju narednu subotu i veliko regionalno finale Red Bull RapLike, najvećeg regionalnog takmičenja u freestyle repanju. Na pozornici u Zetri naći će se osam najboljih hip hop improvizatora iz BiH, Hrvatske i Srbije, koji će se boriti za prestižnu titulu regionalnog kralja freestylea.

Na bh. finalu RapLike, održanom prošle subote u Sarajevu, Nyca i Sokol su izborili mjesta u regionalnom finalu. Ovog vikenda na rasporedu su državna finala u Zagrebu i Beogradu, nakon kojih će biti poznata i imena predstavnika Hrvatske i Srbije.

No, kako bi smotra najboljih regionalnih repera slobodnim stilom bila pravi spektakl, organizatori pripremaju specijalno izdanje izuzetno popularnog Brown Sugar RnB partyja koji će uslijediti nakon takmičenja.

LIFE:  Češki film 'Daughter' pobjednik NAFF-a

Za oba eventa vrijede iste ulaznice, koje su mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba po cijeni od 10 KM (u cijenu je uključena konzumacija – jedan Red Bull).

Svi koji svoje ulaznice kupe online koristeći UniCredit Bank kartice, uz svaku kupljenu kartu dobit će i dvije pozivnice za ove događaje u Zetri. Ova olakšica za korisnike UniCredit Bank kartica vrijedi do kraja dana u četvrtak 14.11., ili dok ulaznice ne budu rasprodane.

Oni koji nemaju mogućnost online kupovine ulaznice mogu kupiti u cafe baru Opera u Sarajevu, gdje će uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti i jednu pozivnicu.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *