Jennifer Cardini ipak dolazi na Garden of Dreams 

- Advertisement -

Prije manje od mjesec dana održano je drugo izdanje Garden of Dreams festivala na dvije nestvarne i bajkovite lokacije, u bašti Historijskog muzeja BiH i na peronu Željezničke stanice Sarajevo. Odličan line up, savršena atmosfera i ples još jednom su dokazali zašto je Garden of Dreams 2019. godine izabran za najbolji regionalni festival od strane publike.

Ove godine zbog okolnosti u kojima se nalazi cijeli svijet, bili smo uskraćeni za nastup fenomenalne Jennifer Cardini. Odlučni u namjeri da u Sarajevo dovedemo gošću koju ste željno iščekivali, došli smo do ostvarenja našeg cilja, a u tome su nam pomogli naši prijatelji iz Francuskog instituta u Sarajevu. 

Mjesec septembar i svojevrsni završetak ljeta rezervisan je za još jedan ples pod zvijezdama. Svi ste pozvani 25. septembra na Garden of Dreams sa Jennifer Cardini.

Francuskinja sa adresom u Berlinu, prve korake napravila je u pariškim klubovima, a danas je možete slušati na muzičkim festivalima širom svijeta kao što su Melt, Nuit Sonores, Burning Man, ali i u klubovima Panorama Bar u Berlinu, De School u Amsterdamu, Lux u Lisabonu, Good Room u New Yorku. Ono što Jennifer izdvaja od mnogih jeste aktivizam i podrška LGBTQ zajednici s kojom aktivno učestvuje na riješavanju problema mladih širom Europe.

PROČITAJTE JOŠ:  Bajram Šerif Mubarek Olsun

Preko New Yorka, Detroita, Miamia ovog mjeseca, Jennifer stiže u Sarajevo i to sigurni smo na jedan od najljepših i najzanimljivijih venuea.

https://www.youtube.com/watch?v=eMluCIdKjI4

Pored Jennifer za DJ pultom naći će se čovjek koji je ovog ljeta imao dosta zauzet raspored, DJ čije je ime sinonim za odličnu zabavu i ples do zore, Bonjasky. 

Publika može očekivati predobru zabavu sve vrijeme! Svirat ću sve, od disca do techna, proći ćemo kroz kompletan muzički opus, uzduž i poprijeko. Ovo će biti još jedna bajka koju ćemo ispričati svim našim posjetiocima, a na njima je finalni sud za sve” – dodao je Bonjasky. 

Da je ovo defintivino noć žena, dokazuju i dvije koje su nedavno ukrstile svoje snage i počele da djeluju pod imenom Lotus Lunar. Dvije sarajke ( Ena i Admira) publici su već predstavile svoj pojedinačni rad prethodnih godina, a sa Lotus Lunar polako počinju da osvajaju publiku, posebno jer su dvije žene koje žele nešto postići. Bravo dame i vidimo se 25.09. na lokaciji koja će vam pružiti sve da iznesete vašu energiju na najbolji mogući način. 

PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

Hvala našim prijateljima, sponzorima i partnerima koji su prepoznali Garden of Dreams kao pokret i kulturu koji ruši sve sterotipe, promiče umjetnost, kvalitetnu muziku i pozitivne vibracije.  

Posebno smo ponosni na sve posjetioce, našu dragu publiku koja svaki put bude najbolji igrač na terenu, odnosno danceflooru. Hvala vam i volimo se svaki naredni put.

Još jednom obećavamo savršenu audio vizuelnu poslasticu koja vas vodi na putovanje kroz naštu baštu snova. Ovaj put će na Peronu 2 biti postavljen još veći led ekran na kojem će se prikazivati animacije fenomenalnog Enisa Čišića. Okupite raju, kupite na vrijeme ulaznice i vidimo se na lokaciji koja je mnogima oduzela dah, a ni ovaj put neće biti drugačije. 

VAŽNO! Early bird ulaznice od danas (petak, 03.09.) možete kupiti po cijeni od 15 KM na www.kupikartu.ba. Po ovoj cijeni će biti dostupno samo 100 ulaznica! Požurite.  

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...