Event & ZabavaMuzika

Kralj lavova u novom spotu Beyoncé: Pogledajte egzotičan „Spirit“

0

Pogledajte predivne egzotične kadrove inspirirane filmom Kralj Lavova i ljubavlju prema Africi u novom spotu Beyonce „Spirit“

Album „The Lion King: The Gift“ izlazi u petak kada u odabrana kina, uključujući i američka, dolazi i film. (Popis zemalja u koja dolazi film)

Uz originalnu glazbu Beyoncé, na albumu se pojavljuje još i nekoliko gostiju, primjerice: Jay Z, Pharrell, Childish Gambino, Kendrick Lamar, vodeći afrički umjetnici i mnogi drugi.

Beyoncé je objavila i listu pjesama, baš kao i naslovnicu albuma!

„Ovo je zvučno kino”, kaže Beyonce, “Ovo je novo iskustvo storytellinga. Željela sam više od kolekcije pjesama koje je inspirirao film. Ovo je mješavina žanrova i suradnji koje ne čine jedan zvuk. Na to je utjecalo sve, od R&B, pop, hip hop i Afro Beat zvuka.”, kaže Beyonce i napominje:

LIFE:  Treneri Veleža i Zrinjskog optimistični pred gradski derbi (VIDEO)

„Svaka pjesma je odraz storytellinga koji koji daj eslušatelju priliku da zamisli svoju sliku dok sluša novu suvremenu interpretaciju. Bilo je važno da glazbu samo ne izvode najzanimljiviji i najtalntiraniji umjetnici već da je produciraju najbolji afrički producenti. Autentičnost i srce su mi važni.”

Facebook komentari


Predstavljena olimpijska reprezentacija BiH za EYOF u Bakuu

Previous article

Radovac preselio u Grčku: Zaista vjerujem u ekipu i želim dati sve od sebe

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *