Event & ZabavaMuzika

Kralj lavova u novom spotu Beyoncé: Pogledajte egzotičan „Spirit“

0

Pogledajte predivne egzotične kadrove inspirirane filmom Kralj Lavova i ljubavlju prema Africi u novom spotu Beyonce „Spirit“

Album „The Lion King: The Gift“ izlazi u petak kada u odabrana kina, uključujući i američka, dolazi i film. (Popis zemalja u koja dolazi film)

Uz originalnu glazbu Beyoncé, na albumu se pojavljuje još i nekoliko gostiju, primjerice: Jay Z, Pharrell, Childish Gambino, Kendrick Lamar, vodeći afrički umjetnici i mnogi drugi.

Beyoncé je objavila i listu pjesama, baš kao i naslovnicu albuma!

„Ovo je zvučno kino”, kaže Beyonce, “Ovo je novo iskustvo storytellinga. Željela sam više od kolekcije pjesama koje je inspirirao film. Ovo je mješavina žanrova i suradnji koje ne čine jedan zvuk. Na to je utjecalo sve, od R&B, pop, hip hop i Afro Beat zvuka.”, kaže Beyonce i napominje:

LIFE:  BiH PMI Forum – konferencija o projektnom menadžmentu 

„Svaka pjesma je odraz storytellinga koji koji daj eslušatelju priliku da zamisli svoju sliku dok sluša novu suvremenu interpretaciju. Bilo je važno da glazbu samo ne izvode najzanimljiviji i najtalntiraniji umjetnici već da je produciraju najbolji afrički producenti. Autentičnost i srce su mi važni.”

Facebook komentari


Predstavljena olimpijska reprezentacija BiH za EYOF u Bakuu

Prethodni članak

Radovac preselio u Grčku: Zaista vjerujem u ekipu i želim dati sve od sebe

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava