Event & Zabava

Kroz Zimski grad Tuzla prošlo više od 100.000 posjetitelja

0

Zimski grad Tuzla, koji je održan na Trgu slobode, nakon mjesec dana je zatvoren a po procjeni organizatora tokom mjesec dana zabilježio je više od 100.000 posjetitelja.

Organizatori navode da im je namjera bila obogatiti zimski turizam na području Tuzlanskog kantona.

Grupa entuzijasta iz Udruženja građana: Magic Factory, Life Style i Venus Amica organizatori su Zimskog grada Tuzla u koji su investirali vlastiti kapital sa željom da ožive najljepši i najveći trg u Bosni i Hercegovini, kao i da Tuzli i građanima donesu veliku zabavu u stilu zimskog kluba na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope.

LIFE:  Red Bull dance Your Style: Sve što trebate znati o posebnoj noći u Zetri

U ovogodišnjem Zimskom gradu u proteklih mjesec dana posjetitelje su zabavljala poznata pjevačka imena različitih muzičkih žanrova poput Jasmina Stavrosa, Al Dina, Goce Tržan, Amela Ćurića, Crvene Jabuke i Lene Kovačević. Izvrstan štimung i odličnu svirku svim posjetiteljima priredili su i bendovi: TNT, Retro, Big Brothers, Infuzija, a moglo se i zaplesati uz DJ Harija i ritmove osamdesetih.

Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle na Trgu slobode organizirali su doček dječije Nove godine kao i doček Nove 2019. godine kada su nastupili Plavi orkestar, Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul.

Oranizatori za decembar 2019. najavljuju još veću zabavu u Zimskom gradu, saopćeno je.

Facebook komentari

Ženska odbojkaška reprezentacija BiH danas u Lukavcu igra povijesnu utakmicu

Prethodni članak

Foto: Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio Mostar

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava