[life je bio tu] Video: Garden of Dreams with YokoO – Još jedno magično druženje na krovu grada

- Advertisement -

Nakon veoma uspješnog trodnevnog Garden of Dreams festivala održanog prošlog mjeseca, plesna povorka se za julsko izdanje vratila na brdo Hum i uz čaroban pogled na grad i najbolju house selekciju domaćih DJ snaga i karizmatičnog YokoO-a još jednom pokazala zašto svako naredno GoD dešavanje s nestrpljenjem čekamo.

https://www.facebook.com/lifebih/videos/683925405417689/

Još jedno izdanje Garden of Dreams partija na otvorenom održano je u subotu na Humu, sad već dobro poznatoj plesnoj lokaciji koja je, pored toga što je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada, polako postala i prepoznatljiv simbol GoD open air dešavanja.

Nekoliko stotina odlično raspoloženih posjetitelja više od deset sati je imalo priliku plesati uz setove SareƧ, G.Edd-a, a erupciju oduševljenja su svakako izazvali miljenici domaće klubske scene – After Affair, a potom i glavni gost večeri – popularni DJ YokoO.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Topeći dancefloor i srca svih prisutnih, DJ YokoO je još jednom opravdao svoj zavidan status na svjetskoj elektronskoj sceni, ali i status među lokalnom publikom koja ga je oduševljeno dočekala na još jednom druženju u Sarajevu.

Ono što karakteriše njegov zvuk jesu tople melodije popraćene jakim basovima, a njegov iskreni pristup muzici, energija i dinamičan nastup bili su dovoljni da prodrmaju i one najumornije.

Uz plodnu i impresivnu diskografiju, YokoO je do sada ostavio traga na istaknutim etiketama sa svojim originalnim izdanjima, a njegov posljednji album „Nothing Can Compare“ pobrao je simpatije širom planete.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Uz vrhunsku audio i vizuelnu produkciju, prigodne dekoracije i prekrasan ambijent, cjelokupan događaj je bio popraćen i vrhunskom organizacijom.

Organizatori su se i ovaj put pobrinuli da posjetiteljima obezbijede autobusku liniju koja je prevozila do i od Huma, a party koji je trajao do nešto iza 23h je potom prebačen u klub Silver & Smoke na oficijelni after party koji je trajao do ranih ljutarnjih sati.

Naredno Garden of Dreams druženje zakazano je za 17. august 2019. u bašti Historijskog muzeja Bosne i Hercegovine, a publici će se, uz lokalnu podršku, predstaviti The Organism.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...