LIFE vikend vodič

- Advertisement -

Pred nama je još jedan vikend koji želimo najbolje moguće iskoristiti. Kao i svake sedmice, umjesto vas smo istražili gdje se to krije najbolja zabava u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Banja Luci. Toplo se obucite i pripremite plesne cipele, jer donosimo još jedan LIFE vikend vodič.

Kako bi petak započeo plesno i u dobrom raspoloženju, preporučujemo da se od 17h zagrijete na novom Out Of Office – Afterwork partiju u Avaz Twist Toweru sa dobro uhodanim b2b duom Bonjasky-em i G. Edd-om.

Arhivska fotografija - foto. Sulejman Omerbašić
Arhivska fotografija – foto. Sulejman Omerbašić

Isto veče, malo prije ponoći, na programu je i veliki party u klubu Trezor u koji nakon višemjesečnih priprema i niza promo partija širom BiH stiže poznati holandski DJ i producent – Reiner Zonnenveld.

Da je riječ o vrhunskom umjetniku govori i njegova impresivna biografija, a nastup u Sarajevu će biti jedini u regiji. U istom terminu u klubu Silver & Smoke nastupit će Life4Funk iz Rijeke.

Za koncerti dio petka tu je sarajevski bend Starbridge u klubu Underground.

Drugi dan vikenda će biti nešto oskudniji što se tiče najavljenih dešavanja, ali to nikako nije razlog da ga provedete kući u krevetu.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

U klubu Silver & Smoke na programu je još jedan fenomenalan party na kojem će nastupiti DJ Baikal iz Berlina uz podršku popularnog dvojca After Affair.

Ukoliko ste za nešto opušteniji provod uz live rock svirku i pivo, preporučujemo nastup mostarskog rock benda Mustang u klubu Underground.

U Tuzli će u petak u klubu Palma nastupiti poznati tuzlanski bend No Rules, a  zagrijavanje pred koncert će biti upriličeno u caffe prostoru kluba uz promociju knjige “Antikvarnica snova“  Želimira Altarac Čička od 20 sati.

Mostar će u petak u Music Baru Blam plesati na još jednom Roof AW partiju na kojem će nastupiti The Drifter iz Dublina uz podršku Andreja Jelića i Igora HDP.

Istu noć u caffeu Duradžik dobar provod obećavaju momci iz Bad Blues Band Bulevar, a za nedjelju od 22h preporučujemo projekciju filma Scream for Me Sarajevo na istoj lokaciji.

PROČITAJTE JOŠ:  Bajram Šerif Mubarek Olsun

Film govori o koncertu Brucea Dickinsona i njegovog benda koji je održan u ratnom Sarajevu i ljudima koji su riskirali svoje živote kako bi došli da ih slušaju.

U subotu u banjalučkom klubu Fabrique na programu je DJ Siniša Tamamović, a istu noć u DKC Incel posjetioce po prvi put očekuje Zenicafaria Soundsystem koji dolazi sa 9 kW bassa.

Njihova selekcija vodi na putovanje kroz vrijeme i prostor, od zvukova sa Jamajke pa do kozmičkog steppasa, a karakterišu je duboke bass frekvencije koje vode do samih granica frekvencijskog pojasa, prožete spiritualnim i aktivističkim porukama.

Vezani sadržaj: Mostar – Zimski grad – Winterville [program dešavanja]

Vezani sadržaj: Mara 13. 12. u Undergroundu

Vezani sadržaj: Van Gogh na mini turneji po BiH

Izdvojeni događaj:

[add_single_eventon id=”195526″ ]

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...