LIFE vikend vodič

- Advertisement -

Februar je napokon pokucao na naša vrata! U susret vikendu i sedmici pred nama, donosimo koja nas to dešavanja očekuju za vikend, a koja svakako vrijedi posjetiti.

Ukoliko ne znate kuda se zaputiti u petak i subotu kako bi proveli ono malo slobodnog vremena poslije naporne sedmice, pogledajte šta smo to izdvojili u još jednom LIFE vikend vodiču.

U sarajevskom klubu Trezor u petak održat će se još jedan There’s a Rumor party koji će na kinesku Novu godinu enterijer kluba u potpunosti pretvoriti u kinesku četvrt.

Publika će imati priliku da uz klasično kung fu „zadavanje“ i specijalno urađen enterijer kluba uživa uz tech-house i techno zvukove DJ dvojca Drop Department i Farelle. U istom terminu u klubu Silver & Smoke nastupit će DJ Pips iz Zagreba, A Skitzo i Hedon na još jednom Modul 7 partiju.

Sedmična doza dobre rock svirke i ovog petka vas čeka u klubu Underground gdje će nastupiti Lijepi Brener, a u jazz&blues klubu Jazzbina nasupit će John Mayer Tribute bend – Try! Za sve stonere, metalce i rokere i one koji se tako osjećaju, klub AG organizuje svirku benda Cannibal Mosquitoes iz Francuske i benda Espina iz Mexica.

Subotnji ples u klubu Silver & Smoke rezervisana je za novi Memorybox party uz Lawrence Kleina i Fornivu, a u klubu Trezor isto veče nastupit će Mladen Tomić, Siniša Tamamović i Stellar na još jednom Decibel partiju.

Klub Underground će ugostiti popularne ProRockse, a u klubu Jazzbina koncert će održati grupa KZU ole, ole & PZU oje, oje.

U Pro ROCK clubu Johnny za dobru rokačinu i dobru atmosferu pobrinut će se grupa Radarska Kontrola.

Nakon Sarajeva i Mostara prošli vikend, poznati hrvatski reper Vojko V. će u petak nastupiti i u Tuzli u klubu Palma. Subota na istoj lokaciji rezervisana je za Electronic Love party sa Calkinsom, Rajotom i EELA-om.

Mostar će, po običaju, biti domaćin nekih odličnih dešavanja i ovog vikenda. U petak u caffeu Duradžik održat će se još jedan Roof AW party sa Andrejom Jelićem i Igorom HDP, a u Black Dog pubu nastupit će rock/jazz bend Hazel iz Srbije. Isto veče, u Pablo’s Restaurant & Club fanovi benda EKV moći će poslušati EKV tribute by Kulturni Jogurt.

Obzirom da je prvi koncert 02. februara rasprodan, repriza koncerta repera Vojka V. održat će se u subotu u OKC Abrašević. U caffeu Duradžik nastupit će dinamični DJ duo Mayer & S.One.

Banjalučki klub Fabrique će u petak ugostiti italijanskog DJ-a Paolo Barbato-a, a ulaz će biti moguć isključivo uz pozivnice.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...