LIFE vikend vodič – Gdje je najbolja zabava u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci?

- Advertisement -

Najkraći mjesec u godini je oficijelno na svom na izmaku, a sa dolaskom sunčanih dana, smatramo da nikada nije bilo bolje vrijeme da istražite grad i posjetite neko od kulturno-zabavnih dešavanja ovog vikenda.

Gdje vas to čeka najbolja zabava u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci saznajte u još jednom LIFE vikend vodiču.

U Sarajevu nas i ovaj vikend očekuje mnoštvo dobrih dešavanja koji su idealan izgovor da se nakon naporne radne sedmice opustite ili dobro izđuskate.

U klubu Silver & Smoke ovog petka na radost mnogih nastupit će popularni dvojac After Affair, a istu noć klub Trezor će ugostiti njemačkog DJ-a Kalitos-a u sklopu još jednog dance more sleep later partija. Uz glavnog gosta, nastupit će i lokalna podrška Marla Felis i Edib D.

Ljubitelji bluesa, soula i srodnih muzičkih pravaca mogu se opustiti u klubu Jazzbina uz The Blues Train, dok će u klubu Underground prisutne zabavljati cover bend ProRocks.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Ljubitelje Brown Sugar partija u subotu očekuje cjelodnevna zabava na omiljenom rnb dešavanju u gradu. U sklopu Red Bull Homerun takmičenja na Bjelašnici, sve posjetitelje očekuje dnevno izdanje Brown Sugar partija u Winterhani, a istu veče party će se preseliti u klub Trezor, na čelu sa DJ Soul-om i Merakoon-om.

Istu noć u klubu AG koncert će održati sarajevska grupa Skroz, a u klubu Underground nastupit će Ćizma Bolero sa svojim bendom.

U klubu Coloseum sve ljubitelje lika i djela pjevačice Amy Winehouse očekuje nastup beogradskog sastava Amy’s House koji će prisutne zasigurno oduševiti svojim nastupom koji zvučno i vizuelno neodoljivo podsjeća na Amy Winehouse.

Ukoliko vikend provodite u Tuzli, preporučujemo da u petak posjetite klub Palma u kojem će u b2b formatu nastupiti Goran Emkić i Black Acid, Davor B. i Vanyano i Facho i Spunk na Fobia & DS rođendanskom partiju, a u subotu u caffe Sloboda na rasporedu je nastup DJ Nazzif-a.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Od dešavanja u Mostaru izdvajamo svirku grupe Skyscrapers u caffeu Duradžik u petak, a za subotu preporučujemo nastup banjalučkog saksofoniste i kompozitora Albert B. Savića u Pablo’s Restaurant & Club, koji će sa svojim nevidljivim orkestrom izvesti jazz na podlozi najboljih housea i chart hitova.

Popularni Garden of Dreams party u subotu po prvi put stiže u Banja Luku, a u goste sa sobom dovodi zlatni dvojac iz Solomunove Diynamic Music porodice – Undercatt. Pored njih za DJ pultom će nastupiti i sjajna domaća podrška After Affair, Nebs Jack i G.Edd.

https://www.youtube.com/watch?v=EGkeR6e0ns4

Klub Fabrique za petak najavljuje nastup Fedje Knajdl i Sare S, a već u subotu na programu su DJ Inis i Robert S.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...