Madame X turneja: Zbog zdravlja Madonna otkazala nastup

- Advertisement -

Za danas zakazani prvi od ukupno 15 nastupa u London Palladiumu, inače planiranih u okviru Madame X turneje kojom promoviše svoj novi istoimeni album, Madonna je otkazala zbog zdravstvenih problema.

Na Instagramu 61-ogodišnja pjevačica je napisala: “Veoma mi je žao što sam morala otkazati koncert najavljen za ponedjeljak, ali doktori su mi savjetovali da bih trebala da odmorim nekoliko dana. Kao što znate povrede me prate od početka ove turneje te moram da slušam svoje tijelo i zdravlje stavim na prvo mjesto.” Također, poručla je kako ne želi razočarati svoje fanove te ugroziti integritet nastupa.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Prethodno Madonna je već otkazala koncerte u Lisabonu (Portugal). Kazala je kako se za nastupe priprema veoma oprezno zbog povrede i snimila je video u kojem se vidi kako nosi podršku za koljeno.

https://www.instagram.com/p/B7WY05JBUOC/?utm_source=ig_embed

Neki fanovi su se požalili kako su platili više od 500 funti kartu za show, planirali putovanje te rezervisali već smještaj. Neki su na Twitteru Madonni poručili da jednostavno otkaže turneju i poštedi ih dodatnih neplaniranih situacija i troškova, dok su brojni fanovi Madonni ipak uputili riječi podrške ističući da je vole, te da sluša svoje tijelo i uzme vremena koliko god joj je potrebno.

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Svima koji su kupili karte novac će biti refundiran, dok se prvi Madonnin nastup u Palladiumu najavljuje za srijedu, 29. januar. Serija specijalnih performansa kojom Madonna promoviše album Madame X, njih 15 u Palladiumu, trebala bi završiti 16. feburara.

Inače, turneja Madame X je jedaneasta koncertna turneja planirana povodom promocije njenog četrnaestog albuma Madame X iz 2019. Koncerti će biti upriličeni samo u teatrima.

Publiku očekuju  specijalni performansi koji su zakazani su za 83 datuma u četiri zemlje: SAD, Engleska, Francuska i Portugal. Turneja je početal 17. septembra u New Yorku, a trebala bi završiti 11. marta u Parizu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...