Magija na peronu Željezničke stanice: Publika oduševljena setom Jennifer Cardini

- Advertisement -

Nekoliko stotina ljubitelja elektronske muzike protekle subote posjetilo je Garden of Dreams event na posebnoj i magičnoj lokaciji. Peron željezničke stanice poslužio je kao plesni podij, a za DJ pultom našli su se Jennifer Cardini, Bonjasky i DJ duo Lotus Lunar. Svi prisutni imali su priliku na potpuno drugačiji način doživjeti željezničku stanicu, slušati kvalitetnu muziku, ali i družiti se sa dragim ljudima.

Osim lokacije, najveće oduševljenje publike izazvala je francuskinja Jennifer Cardini sa nastupom u trajanju od 3 sata.

Iza nas je još jedan uspješno održan Garden of Dreams, a posebno smo ponosni na činjenicu da su ove večeri sve prisutne zabavljali tri žene i jedan muškarac. Čast nam je bila ugostiti Jennifer Cardini koja je nekoliko puta  tokom nastupa dobijala ovacije publike. Hvala svima koji su bili dio Bašte snova i obećavamo da ćemo, kao što to uvijek radimo, nastaviti pronalaziti lokacije i ljude koji naša okupljanja čine posebnim i za pamćenje”-ističe Garden of Dreams PR Darko Pandurević.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

U karijeri dugoj 25 godina Jennifer Cardini nastupala na nekim od najpoznatijih muzičkih festivala na svijetu. Odrastanje i sazrijevanje na plesnom podiju inspirisalo ju je da započne vlastiti projekat, serijal partija u Parizu pod nazivom Nightclubbing koji će, kako kaže Jennifer, “redefinisati klubing”.

Garden of Dreams kontinuirano radi na promociji bh. kulturne baštine, očuvanju muzičke scene, ali i pružanju potpuno drugačijeg iskustva na mjestima koja nekada djeluju obično. Tako je bilo i ovaj put, peron željezničke stanice pretvoren je u Baštu snova u koju su dobrodošli svi ljubitelji elektronske muzike.

Na LED ekranima tokom večeri prikazane su animacije bh. umjetnika Enisa Čišića koji je Garden of Dreams bajkovitu viziju savršeno prenio u digitalni oblik. Enisove radove možete imati i na svom mobilnom telefonu, dovoljno je da posjetite galeriju fotografija (https://www.facebook.com/media/set?vanity=GardenofDreams.ba&set=a.1218797875301272)  i odabere omiljenu.

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

Partneri ovog eventa su Ambasada Francuske u BiH, kao i Francuski institut u BiH koji kontinuirano podržavaju razvoj kulture, a ovaj put posebnu podršku i prvenstvo dali su angažmanu žena, prvenstveno francuskinji Jennifer Cardini, ali i domaćem sastavu Lotus Lunar.

Na kraju moramo dodati veliko hvala svim posjetiteljima, našoj publici koja iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu posjećuje Garden of Dreams evente i širi poruku ljubavi i mira. Sretni smo i preponosni što sva okupljanja prolaze u najboljem mogućem redu, a potvrdu dobijamo odmah na licu mjesta ili na društvenim mrežama, gdje smo i ovaj put dobili na desetina poruka, stotine komentara kao i snimaka koji dokazuju zbog čega sve ovo radimo. Hvala vam i vidimo se sljedeći put u Bašti snova” dodajte PR Garden of Dreams-a Darko Pandurević.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...