Mars Island: Croatia – Jared je zakupio cijeli otok: Bit će nevjerovatno, mjesto je ludnica

- Advertisement -

Poznati američki glumac i frontmen benda 30 Seconds To Mars Jared Leto na ljeto organizuje festival u Hrvatskoj, tačnije na otočiću Obonjanu koji se nalazi u blizini Šibenika.

Jared već četvrtu godinu za redom sa svojim bendom organizuje „Camp Mars“ festival, a peto po redu izdanje ovog festivala „Mars Island: Croatia“ desit će od 9. do 12. augusta.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, Jared je zakupio cijeli otok, a u live obraćanju putem svog instagram profilu je pozvao sve fanove da se pridruže na trodnevnoj zabavi: “Bit će nevjerovatno, mjesto je ludnica. Otok izgleda nevjerojatno i bit će ludo. Ne morate se brinuti ni o čemu. Samo doletite tamo, mi ćemo vas paziti i brinuti se o vama“

PROČITAJTE JOŠ:  Koncert 55 godina Nova fosila u Areni Zagreb dio je oproštajne turneje Sanje, Marinka i Zeca

https://www.youtube.com/watch?v=GbZ-DBVa5NI

Detalji programa će uskoro biti potvrđeni, a za sad je poznato da će publika i fanovi moći uživati u dva privatna koncerta grupe 30 Seconds To Mars, kao i u popratnim aktivnostima poput joge i meditacije.

Karte za festival se od jučer mogu kupiti na oficijelnom sajtu benda 30 Seconds To Mars, a cijene se kreću od paprenih 1.500$ (9300 kuna), pa sve do vrtoglavih 6.500$ (42.000 kuna), a ponuđena je čak  i opcija plaćanja na rate.

PROČITAJTE JOŠ:  Rasprodate sve ulaznice za koncert Latifa Moćevića u Bošnjačkom institutu

Zanimljivo je spomenuti da je na festivalu zabranjen alkohol, a uz ulaznice posjetitelji mogu platiti i dodatne aktivnosti kao što su masaža (od 85 do 90 dolara) ili ulaz u kamp dan prije službenog otvaranja festivala (300 dolara).

U ponudi je i paket “The Ultimate Experience” koji, između ostalog, uključuje i vlastitog vozača, poslugu, večeru s Jaredom i obilazak dalmatinske obale. Ipak, cijena ovog paketa nije poznata već je potrebno poslati upit organizatorima festivala.

https://www.instagram.com/p/BsdtgK8DYXs/

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...