Event & Zabava

MeetUp uživo: Televizija ili YouTube?

0

Nakon uspješnog “Life druženja sa lajne” tokom kojeg su utjecajni ljudi “online svijeta” govorili o svojim iskustvima u komunikaciji, u četvrtak 21.11. s početkom u 19 sati nastavlja se Life i FOR FIVE dma misija smislenih razgovora i uvezivanja kompetentnih osoba iz različitih sfera društvenog života u Bosni i Hercegovini.

MeetUp uživo: Televizija ili YouTube?, Life.ba

Komunikacija, koja može biti uzrok, ali i rješenje svih problema, ponovo je u fokusu pa će se ovaj “MeetUp uživo” održati u Coloseum Clubu u Sarajevu, a bavit će se televizijskom i YouTube komunikacijom.

Dr. sci. Lejla Turčilo, profesorica na Odsjeku Komunikologija/Žurnalistika Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu prenijet će dio svog znanja, a o svojim iskustvima u radu na BHT1, N1 i Nova BH također će govoriti i poznata tv lica Maja Miralem, Sanela Dujković i Denis Huseinbegović. Boje “YouTubea” branit će jedan od najpopularnijih “youtubera” u našoj zemlji, Nedim Lepić.

LIFE:  Novak Đoković zaplesao tango, a potom zapjevao "Cesaricu"

Samira Poričanin – Petrešin, koja se sjajno snašla u “grotlu tviteraša” tokom proteklog Druženja sa lajne, i ovaj put bit će moderatorica.

Nakon što se svi lijepo ispričaju kreće druženje uz Red Bull Music Disco set za koji je zadužen DJ Indigo, a prijatelji Mastercard, Eronet, NLB Banka i Marbo, dio Pepsico grupe, za najaktivnije goste pripremili su i simbolične poklone iznenađenja.

Ulaz je besplatan i da, svi ste pozvani.

Događaj pratite na Facebooku ovdje 


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like