Event & Zabava

Metallica stiže u bh. kina sa ‘S&M2’ koncertom

0

Metallica je objavila trailer za svoj nadolazeći S&M2 koncertni film.

Bend je ranije najavio da će 20. godišnjicu svog S&M albuma obilježiti jedinstvenim koncertom na otvaranju Chase centra u San Francisku 6. septembra, gde će im se još jednom pridružiti gradski simfonijski orkestar.

Kako su ulaznice rasprodane brzinom svjetlosti, bend je najavio još jedan datum 8. septembra, a tom prilikom su otkrili da će obljetnicu proslaviti i sa fanovima širom svijeta, tako što će 6. oktobra u 3000 kina širom planete prikazati snimak sa oba koncerta.

Najavljujući kino izdanje, izjavili su: „Snimljeni uživo 6. i 8. septembra, S&M2 će nas vidjeti kako ponovo udružujemo snage sa Simfonijom San Francisca, u vodstvu legendarnog dirigenta Michael Tilson Thomasa. Izvodit ćemo nekoliko pjesama sa originalnog izdanja S&M iz 1999. godine, kao i simfonijske verzije novih pjesama objavljenih od tada.”

LIFE:  Video: Sjajni kandidati iz Bosne i Hercegovine oduševili žiri Supertalenta

Metallica će nastaviti sa evropskom turneje polovnim ovog mjeseca kada će svirati u Rumuniji 14. avgusta.

U Bosni i Hercegovini film će se moći pogledati u Cinestar kinima u Mostaru, Bihaću, Tuzli i Banja Luci, a cijena ulaznice iznosit će 10 KM. Sve informacije potražite na ovom linku. (https://www.blitz-cinestar-bh.ba/cinestar-bih/metallica-i-simfonijski-orkestar-san-francisca-s-m2/6646/20190809)

Facebook komentari


Kako i čime nadzirati komšije: Kamera ili retrovizor?

Previous article

U Muzeju “Valter brani Sarajevo”: Šibi i društvu pridružili se lažni Valter i njemački oficir

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *