Montenegro trophy off road rally prošao kroz BiH

- Advertisement -

Stotinu deset (110) učesnika 12. turističko-sportske manifestacije “Montenegro trophy off road rally,, (Crna Gora trofej džip reli) raspoređenih u 45 vozila, danas je prošlo kroz opštinu Foča (RS).

Na svom putu dugom 250 kilometara, učesnici relija krenuli su od Nikšića, preko Pive, Mratinja, Tjentišta, Foče iz koje su put nastavili ponovo prema Crnoj Gori do Pljevalja.

Prema riječima Luke Maksimovića direktora Relija ova turističko-sportska manifestacija okuplja ljubitelje prirode i avanturizma iz zemlje i inostranstva.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

“Ovaj reli organizuje se svakog prvog vikenda u julu, već 12 godina. Počeli smo sa 17 posada a na jubilej, na 10 godina, imali smo 82 vozila. Kada se nešto održava 12 godina sa sve većim brojem učesnika znači da je dobro i da vrijedi. Ovog ljeta ponovo imamo međunarodni karakter u pravom smislu te riječi, jer trasa zahvata crnogorske predjele, ali i posebno lijepe djelove susjedne nam države”, stakao je Maksimović.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

On je dodao da su pored Crne Gore, ove godine učesnici stigli i iz Srbije, Francuske, Danske, Slovenije i BiH. Učesnici relija iz Foče su krenuli dolinom rijeke Ćehotine do Pljevalja gdje će manifestcaija biti okončana sutra ispitom spretnosti na poligonu. 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...