Event & Zabava

Mostar – Za ljubitelje whiskyja 2. Whisky Fair BiH

0

Drugi po redu Whisky sajam, koji će na jednom mjestu ponovo okupiti sve ljubitelje whiskyja iz Bosne i Hercegovine ali i regije, održat će se 19. i 20. februara u dvorani Queen na 6. katu Mepas Malla u Mostaru.

Posjetitelji će tako i ove godine moći uživati u više od 100 whisky brandova s ponekim limitiranim serijama. Svi oni koji se žele dodatno educirati o „vodi života“ imat će na raspolaganju radionice koje će voditi poznati i regionalno priznati stručnjaci iz whisky svijeta.

Mostar – Za ljubitelje whiskyja 2. Whisky Fair BiH, Life.ba

„Nakon dosta pozitivnih komentara na prošlogodišnji whisky sajam, odlučili smo i ove godine okupiti sve ljubitelje ovog cijenjenog pića. U programu sajma tako će biti predstavljanja novih whisky brandova u BiH, promocija japanskih whiskyja, četiri profesionalne radionice, ali i po prvi puta u BiH, pairing škotskih whiskyja s kubanskim brandom Montecristo cigara. Zbog velikog interesa i ove godine ćemo unutar izlagačkog prostora postaviti i gin corner s preko 20 ginova“, poručili su organizatori.

LIFE:  [foto] Treći Jazz Masterclass Muzičkog Centra Pavarotti završio zajedničkim koncertom predavača i polaznika

Početak oba dana sajma je u 16:30 h, a detaljni program sajma i mogućnosti prijave na radionice bit će moguće na društvenim stranicama Whisky Faira BiH.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *