Muzika

Alen Hrbinić sarađuje sa Muharemovićem i Sarihodžićem – Velika mi je čast biti u krugu najboljih u BiH

0
Alen Hrbinić sarađuje sa Muharemovićem i Sarihodžićem – Velika mi je čast biti u krugu najboljih u BiH, Life.ba
Dino Muharemovic i Alen Hrbinic

Alen Hrbinić na novim pjesmama sarađuje s hitmejkerom Dinom Muharemovićem i odličnim producentom Mahirom Sarihodžićem.

U bogatoj karijeri Muharemović je napisao hitove “Prvi poljubac”, “Stara kuća”, “Požuri”, “Dodirni me slučajno”, “Mostarska”, “Duše su se srele”, “Kasno će biti kasnije”… Za aranžman će biti zadužen Mahir Sarihodžić u čijem studiju “Long Play” su nastali brojni hitovi Dine Merlina, Nine Badrić, Aleksandre Radović, Tijane Dapčević, Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević…

– Imao sam uspješan sastanak sa Mahirom Sarihodžićem i Dinom Muharemovićem. Dogovorili smo se da snimamo u studiju „Long play“. Radujem se saradnji i velika mi je čast biti u krugu najboljih u BiH. Tu su i moji stalni saradnici Dado Marinković i Daria Hodnik. Polako kockice sklapamo. Pričali smo o dvije pjesme koje ćemo sada raditi, a naravno i o daljoj saradnji. Ove dvije pjesme bih trebao kompletirati do kraja augusta – kaže Alen Hrbinić.

LIFE:  Grupa Konvoj objavila novi singl i spot za pjesmu “ljeto“

Dino Muharemović imao je samo riječi hvale za Alena i vjeruje da će ova nova saradnja biti uspješna.

– Alen super pjeva. Okupio je dobru ekipu. Zna šta hoće i polako ostvaruje svoje ciljeve. Pokušat ćemo napraviti najbolje što znamo. Obje opjesme koje sada snimamo za njegov album su brže i pune ritma. Super mu leže – kaže Dino Muharemović koji pored Alena Hrbinića trenitno radi na novim pjesmama za Enesa Begovića i Andriju Drežnjaka.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *