Life newsMuzika

‘Retrograde’ Pogledajte novi singl turske pop senzacije Aleyne Tilki

0
‘Retrograde’ Pogledajte novi singl turske pop senzacije Aleyne Tilki, Life.ba

Aleyna Tilki, velika nada svjetske pop scene, izbacila je svoj debitantski internacionalni singl “Retrograde”. Ovim singlom dvadesetogodišnja turska zvijezda želi se predstaviti svijetu te dodatno razviti svoju glazbenu karijeru koju je započela s 14 godina. Svojim unikatnim stilom uspjela je osvojiti Tursku, a novim će senzualnim pop singlom o prekidu pokazati da može osvojiti i svijet, objavio je Dancing Bear.

Zvjezdana postava

Iza singla “Retrograde” stoji zvjezdana postava koja itekako zna izvesti pravu formulu za pjesmu koja može pomest slušatelje diljem svijeta. Pjesmu su napisali Dua Lipa, Sarah Hudson i Coffee, uskladili Diplo, King Henry i Jr. Blendr, producirao je King Henry, a miksao i masterirao Luca Pretolesi. Osim što iza pjesme stoji moćna ekipa, veličinu Aleyne potvrđuje činjenica da je ona prva glazbenica u svojoj državi koja je potpisala ugovor s Warner Music Group.

LIFE:  [Life video intervju] Emir Halimić: Možemo se vratiti na stare staze slave

Singl dolazi u pratnji video spota, u kojem Aleyna bježi od toksične ljubavne veze u svemirskom brodu. Inače, video je već prikupio preko 6 milijuna pregleda, a režirala ga je sama Aleyna.

Impresivne brojke

Iako još nije svjetski poznata, Aleyna se već sada može pohvaliti s impresivnim brojkama iza sebe. Tako Aleyna ima čak 2,7 milijuna Instagram followera, 1,5 milijardi YouTube pregleda, 626,137 pratitelja na Spotifyju, preko milijun mjesečnih slušatelja na Spotifyju i više od 130 milijuna Spotify streamova sa samo 6 singlova.

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like