Muzika

‘Baby One More Time’ Britney Spears najbolji debitantski singl svih vremena

0

Magazin Rolling Stone proglasio je pjesmu ‘Baby One More Time’ najboljim debitantskim singlom svih vremena. Britney Spears koja je s tim singlom 1998. godine izbila na scenu pop muzike postala je jedna od najpoznatijih muzičkih zvijezda na svijetu. S obzirom na dugogodišnju popularnost pjesme, urednici Rolling Stonea stavili su je na vrh svoje liste 100 najvećih singlova svih vremena, koja je objavljena ovaj utorak.

-Sa Baby One More Time ova je djevojka zauvijek promijenila zvuk popa. Ništa više nije bilo isto, napisao je između ostalog Rolling Stone.

Reagirajući na plasman, Britney je na Twitteru napisala: “Broj JEDAN?? !!? Hvala @RollingStone …. kakva čast !!!!!!”

LIFE:  Andrea Bocelli oborio rekord – koncert „Music For Hope“ gledalo 35 miliona ljudi

Britney Spears jedna je od najprodavanijih umjetnica u SAD-u, zabavljala je ljubitelje muzike albumima poput “… Baby One More Time” (1999) i “Oops! … I Did it Again” (2000). Rođena u McCombu u američkoj državi Mississippi, Spears je tijekom godina postala jedna od najnagrađivanijih izvođača u pop muzici. Autorica je 8 albuma i 4 singla koji su dostigli prvo mjesto Billboardove top ljestvice. U Guinnessovoj knjizi rekorda je zabilježena kao glazbenik s najviše singlova koji su se našli u TOP 10 Billboardove ljestvice. Svojevremeno je zabilježena i kao najtraženija osoba od postojanja interneta. Dobitnica je nekoliko nagrada za životno djelo kao što je MTV Vanguard Award, a dobitnica je i Gramyja.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *