Muzika

Celine Dion: Nova verzija video spota za pjesmu „It’s All Coming Back to Me Now“, posebno za Instagram

0

Novi spot je svoj debi doživio prošle sedmice, a svaki look iz videa može se kupiti putem instagram aplikacije.

Čini se kako Celine Dion nije ostarila ni dana od kada je prije 23 godine izbacila video spot za pjesmu „It’s All Coming Back to Me Now“.

U svom najnovijem video spotu, 51-godišnja pop ikona provela nas je kroz niz modnih brendova koji svoje proizvode prodaju na platformi društvenih mreža.

Njena svojevrsna promocija modnih brandova uključuje Good American, brend koji je osnovala reality TV zvijezda Khloe Kardashian, Bershka čizme, nekoliko Michael Kors predmeta, Oscar De La Renta cvijetne naušnice, kao i Adidas patike.

Spot od 60 sekundi počinje sa Celine Dion koja na instagramu gleda modne trendove iz 90-ih i 00-ih kao najpopularnije trendove ove sezone, a naziv pjesme It’s All Coming Back to Me Now se čini itekako prikladnim za poruku koju je poslala.

LIFE:  [video] 10 najboljih horora na Netflixu

Prema Instagramu, 80% njegovih korisnika aktivno prati modne brendove na Instagramu, a 130 miliona korisnika svakog mjeseca komunicira s kupovnim postovima na Instagramu.

Video se završava sa Celine koja kupuje par sunčanih naočala, a sve brendove i proizvode koji su prikazani u videozapisu moguće je kupiti na Instagramu.

Kultni hit Celine Dion iz 1996. godine „It’s All Coming Back Me Me“ proveo je punih 30 sedmica na Billboard ljestvici.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *