Life newsMuzika

Ekskluzivno vinilno izdanje: Nove ploče Olivera Dragojevića – Familija i Noć nek’ tiho svira

0
Ekskluzivno vinilno izdanje: Nove ploče Olivera Dragojevića – Familija i Noć nek’ tiho svira, Life.ba

Nakon vinila “Vridilo je” koji je izazvao veliki interes njegovih obožavatelja u prodaju su stigle još dvije ploče Olivera Dragojevića – Familija i Noć nek’ tiho svira. Radi se o ekskluzivnoj nakladi Oliverovih djela koja su sada prvi put dostupna na vinilu.

Ploča Familija zbirka je pjesama koje je Oliver radio u suradnji s Gibonnijem, a Noć nek’ tiho svira sadrži neke od Oliverovih najvećih hitova koje omiljeni pjevač izvodi u pratnji svjetski poznatog čelista Stjepana Hausera.

Ploče su nedavno predstavljene na Weekend Media Festivalu gdje su izazvale veliku pažnju, a brojni su primjerci već pronašli nove vlasnike. Tom prilikom o ovim je izdanjima govorio i glazbeni kritičar i kroničar, te autor Oliverove biografije Zlatko Gall.

“Važno je napomenuti da iako je već u počecima svoje karijere Oliver stekao veliku popularnost, ne samo u ovim krajevima, već i u cijelom svijetu, nikada nije prestao inspirirati se i istraživati nove glazbene žanrove. I možda su upravo njegova posljednja izdanja, koja je izdao upravo za Aquarius records bila i njegova najkvalitetnija izdanja. Zato me veseli da su tiskana i na vinilu, mediju koji ima posebnu draž.” – rekao je Zlatko Gall.

LIFE:  Beaune: Brexit ima negativniji uticaj na britansku ekonomiju od COVID-a

Na promociju su došli brojni Oliverovi obožavatelji i prijatelji, među njima i vaterpolistička legenda Dubravko Šimenc koji nam je otkrio kako nema gramofon, ali kako mora imati ploču Olivera, pa će sada zbog ovih vrijednih vinilnih primjeraka, morati uložiti i u novi gramofon.

Tri ploče Olivera Dragojevića od sada se mogu nabaviti u svim boljim prodavaonicama glazbe, a mogu se naručiti i putem web stranice Cedeterija.com

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like