Muzika

Emeli Sande traži ljubav: Poslušajte novi album, osjećat ćete se bolje

0

Popularna pjevačica iz Škotske Emeli Sande priznala je u razgovoru za ‘Sunday Mirror’ da je u potrazi za novom ljubavi u životu.

32-godišnja pjevačica se 2014. godine razvela od morskog biologa Adama Gouraguinea, te je nekoliko puta ponavljala da uživa u slobodnjačkom životu. No, nakon 5 godina samačkog života Emeli je izjavila da je došlo vrijeme za novu ljubav.

-Iako sam uživala u životu kao samohrana žena, željela bih još jednom pronaći pravu ljubav, kazala je Sande.

Emeli je također priznala da njen novi album, “Real Life (Stvarni život)”, odražava osobne izazove s kojima se suočila – i savladala ih u posljednjih nekoliko godina. Album će na tržište izaći 13. rujna.

U razgovoru za Mirror, Emeli je objasnila: Postoji pjesma koja se zove ‘Survivor’, i osjećam se kao da sam preživjela teško razdoblje. Osjećam se snažnije. Ako bilo tko prolazi kroz nešto teško, želim da im ta pjesma ulije nadu da bez obzira na sve još uvijek mogu dobiti puno od života.

LIFE:  Šangaj - Hotel koristi robota da smanji mogućnost širenja koronavirusa [video]

Prije toga, Emeli je tvrdila da će njen novi album fanovima pružiti posebne emocije. Prema riječima pjevačice, njezin je cilj kroz glazbu učiniti da se slušatelji osjećaju emocionalno bolje.

-Zaista vjerujem u snagu glazbe. I željela sam da ovaj album bude ‘baterija’ za slušatelje:. Poslušajte ga, i na kraju ćete se na neki način osjećati drugačije, emocionalno bolje. Znam da sam u pravu, kazala je Sande.

 

Facebook komentari


Odličan program ove sedmice u NPM-u

Previous article

Preporuke doktora: Kako trebaju vježbati mladi, stari, trudnice, mame…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Muzika