Muzika

Fluke T objavio novi singl pod nazivom STOP!

0

Fluke T je 25-godišnji pop kantautor koji je rešio da se predstavlja na nešto drugačiji način. Bez zvaničnog CD-a, Fluke T nam predstavlja svoju muziku kroz izbacivanje singlova koji su našli svoju publiku kako u Srbiji tako i u regionu što je dobar pokazatelj da na našim prostorima ima publike koja voli i neguje moderniji pristup pop muzici, kakav možemo čuti u inostranstvu.
Nakon 3 uspešna singla ove godine, Fluke T nam donosi pesmu pod nazivom ”Stop” za koju je kao i za prethodne singlove snimljen video spot. Pesma ima ljubavnu tematiku i odiše pozitivnom atmosferom i možda prilika da se ova (iako veoma teška) godina završi pozitivnim tonovima. Kako i sam Fluke T kaže, u planu za naredni period je kao i do sada, izbacivanje singla po singl, a videćemo gde će nas to odvesti.
”Jako sam ponosan na ovo šta smo uradili i srećan sam što publika prepoznaje i ceni to šta imam da kažem. Obzirom da se pesme razlikuju jedna od druge, sviđa mi se koncept izbacivanja singlova. Publika ima priliku da čuje šta ja sve to pišem i može izabrati šta im se dopada. Najbolji komentar koji od ljudi dobijam je da celokupni proizvod izgleda i zvuči kao da nije sa ovih prostora. To znači da smo uradili pravu stvar. Naravno, ponosan sam na ekipu koja je uz mene kao i na prethodnim pesmama, ekipa Diptych zadužena za video produkciju, dok je muzička produkcija u rukama Shoom Studios-a”.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like