Muzika

Frenkie, Kontra i Indigo predstavili treći video spot sa albuma 20/20

0

Nakon što su nam iz Amerike donijeli video spotove za pjesme Mosh pit i Našu noć koji su snimani u Los Angelesu i Las Vegasu, Fm Jam trojka je danas predstavila i treći video spot sa aktualnog albuma.

Ovaj put ekranizaciju je dobila je pjesma Koga briga na kojoj Frenkiju, Kontri i Indigu gostuje mladi sarajevski mc Katarza. Kadrovi za video spot su snimani u Los Angeleseu i Sarajevu a Koga briga je trenutno najslušanija pjesma sa albuma i predstavlja energičnu klupsku himnu. Režiju i kameru potpisuje Jasmin Omerika koji je bio zadužen i za prijašnja dva spota.

Treba napomenuti da su Frenkie, Kontra i Indigo u finalnim pripremama za veliki sarajevski koncert koji će se održati 15. Februara u Domu Mladih. Taj nastup će ujedno biti i prva promocija novog albuma a ekipa je najavila i impozantnu listu gostiju. Tako će sa Fm Jam ekipom binu dijeliti popularni beogradski mc Smoke Mardeljano, dok lokalnu podršku pružaju Katarza, Black Beriz, Stoposto, Geko i Cunami. Za warm up i after su zaduženi Dj Soul i Dj Mrki koji iz Beogrda stiže sa Smoketom.

LIFE:  „Björk Orchestral“ – islandska pjevačica najavila europsku turneju s orkestrom

„Kao što se može naslutiti ovo će biti naš najveći samostalni koncert ikada. Ujedno i test gdje ćemo vidjeti koliko smo jaki mi i a i Sarajevo. Radili smo proteklih godina vrijedno i mislim da je sada vrijeme da vidimo te rezultate. Vidimo se 15.2 u Sarajevu!“, poručuje Frenkie.

Facebook komentari


Novo otkriće kineskih naučnika: Ljuskavci su mogući izvor koronavirusa

Previous article

Federer ne želi u penziju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Muzika