Muzika

Frenkie, Kontra i Indigo snimaju u Tokiju

0

 

Proteklog vikenda Frenkie i FmJam ekipa su na svojim društvenim mrežama objavili fotografije iz Shibuye, s jednog od najprometnijih pješačkih prelaza na svijetu. Shibuya je jedan od najpoznatijih kvartova Tokija, glavnog grada Japana. Pored ostalih znamenitosti, u ovom dijelu grada smješten je – muzičarima bitan – Red Bull Studio.

Frenkie, Kontra, Indigo i Soul u ponedjeljak su upravo u ovom studiju počeli snimati nastavak veoma uspješnog albuma Putanja, koji je snimljen prošle godine u Red Bull Studiju u Berlinu. Godinu dana nakon izdavanja Putanje, ekipa je ušla u studio kako bi snimila nastavak.

LIFE:  Urban instinkt objavili novi album

„Tokio je grad s druge planete i plan je da materijal zvuči egzotičnije nego što su ljudi do sada navikli čuti od nas. Dva dana smo uživali u čarima grada, a sada slijedi danonoćno snimanje albuma,“ izjavili su u pauzi između snimanja.

Još nisu spremni otkriti naziv novog albuma, a ostaje da se vidi koliki će uticaj Zemlja izlazećeg sunca imati na novi album ponajbolje hip hop ekipe u regionu. Najnovija događanja iz Tokija možete pratiti na redbullba Instagramu, Red Bull Facebooku, kao i na društvenim mrežama članova FmJam ekipe.

Facebook komentari

Šta je donio treći nastavak mostarske cliff diving priče?

Prethodni članak

Video: Dubioza kolektiv & Dino Dvornik – Treba mi zraka

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Komentarisanje nije moguće.

Još u rubrici Muzika