Muzika

Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit

0
Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit, Life.ba
Frenkie, Kontra i Indigo

Pre – order novog Frenkie, Kontra, Indigo albuma, pod nazivom „20/20“ dostupan je na linku: https://fmjam.lnk.to/2020

Uvod u novi album „20/20“, koji je već od danas dostupan u pretprodaji, Frenkie, Kontra, Indigo donose u vidu novog singla pod nazivom „Mosh Pit“.

Moćna, dinamična numera savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slenga sa prepoznatljivim američkim bitom i to je upravo ono što nas na novom izdanju očekuje.

Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit, Life.ba

Frenkie, Kontra, Indigo album su još jednom snimali u Red Bull studiju, ovog puta u sunčanom Los Anđelesu.

Tako, trojica momaka zadržali su karakteristike svoje muzike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i sagledavanjem jednog novog svijeta, iz njegovog epicentra.

Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit, Life.ba

Numera i spot „Mosh Pit“ muzički i vizuelno oslikavaju upravo ovakav doživljaj.

„Mosh Pit“ predstavlja smjenjivanje energija i vještina Kontre i Frenkie-a, u pratnji masnog i modernog Indigovog bita, koji opet sadrži neke fundamentalne elemente repa, od kojih vam glava sama počne klimati. U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične (Kalifornija i Nevada) i, naravno, imamo jedan Kadilak kako i dolikuje na tim mjestima“, objašnjavaju oni.

Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit, Life.ba

Singl „Mosh Pit“ je prva digitalno dostupna numera sa predstojećeg albuma „20/20“ u izdanju Universal Music Serbia, koji je već od danas u pretprodaji na svim dostupnim servisima, a njegov zvaničan izlazak očekuje nas 20. decembra.

LIFE:  Zabranjeno pušenje feat. Elvis J. Kurtović - Korona hit pozitivan

Frenkie, Kontra, Indigo – Mosh Pit, Life.ba

„20/20 je jedan album pun energije uz koji se možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće jer je pun poruka i fazona koje vam možda promaknu prvi put, pa morate na njih da se vratite. Do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do poslednje trake. Bićemo iskreni – jedva čekamo da čujemo reakcije“, najavljuju Frenkie, Kontra, Indigo.

Novo izdanje stiže tačno dvije godine nakon albuma „Egzil“ koji su FKI snimali 2017. godine u Japanu i od tada postaje zapaženo djelo regionalne hip hop scene.

Izdanje „Mosh Pit“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom svijeta u svim digitalnim prodavnicama: https://fmjam.lnk.to/MoshPit

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *