Muzika

James Blunt otkriva i dosad neobjavljenu pjesmu “Should I Give It All Up (Demo)”

0

Kako bi proslavio izlazak deluxe verzije svog aktualnog izdanja “Once Upon A Mind”, poznate i pod nazivom “Time Suspended”, James Blunt otkriva i dosad neobjavljenu pjesmu “Should I Give It All Up (Demo)”.

“Govori o nesigurnostima. Svi mi ih imamo” – pojašnjava poruku same pjesme.

Album “Once Upon A Mind” bliži se zlatnom statusu s 100.000 primjeraka u UK-u, dok nova proširena verzija albuma sadrži dvije dosad neobjavljene pjesme i pet predivnih akustičnih verzija pjesama koje su se našle na spomenutom albumu.

Blunt je prvi put privukao svjetsku pažnju 2005. godine sa svojim debitanstkim albumomBack To Bedlam’, koji je ostvario nevjerojatan uspjeh, kao i megapopularnim singlom ‘You’re Beautiful’. Blunt je od tada postao jedan od najpopularniji britanskih kantautora, a dosada je u karijeri prodao više od 23 milijuna primjeraka svojih albuma. Dobitnik je niz nagrada na svjetskoj razini. Također, Blunt je postao poznat i po svom iznimno duhovitom Twitter računu na kojem dosada ima čak 1,9 milijuna pratitelja, a popularnost mu i dalje raste uporedo sa objavom posljednjih singlova i novog albuma.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like