Event & ZabavaMuzika

“Komuna” objavljuje pjesmu na kojoj je radio producent „Led Zeppelina“ i U2-a

0

Grupa “Komuna”, koju čine hitmejker Mirko Šenkovski Geronimo, te vrhunski muzičari Dragomir Herendić i Emir Hot, Igor Matković, Zvjezdan Marjanović  i Damir Bumbar Sinanović u četvrtak će predstaviti novi singl „Ljubav će uvijek naći novi put“.

“Komuna” objavljuje pjesmu na kojoj je radio producent „Led Zeppelina“ i U2-a, Life.ba

Muziku i tekst potpisuje Geronimo, dok je aranžman djelo članova benda. Za miks pjesme bio je zadužen Ante Akrap, a mastering je urađen u Londonu u Metropolis Studiju.

– Mastering za pjesmu „Ljubav će uvijek naći novi put“ uradio je John Davis, producent „Led Zeppelina“ i grupe U2. Do te saradnje došlo je preko mog producenta Deana Oreškovića iz grupe „Zabranjeno pušenje“. Ovaj singl je ujedno najava novog albuma grupe koji izlazi čim prođe pandemija korona virusa. Spot je radila Stella Film. Za režiju je bila zadužena Dragana Kajtazović-Šenkovski, a kadrove su snimali Semir Đugum i Samir Geko. Novim videozapisom želimo poručiti svim ljudima da budu odgovorni i ponašaju se u skladu sa situacijom, ali im i dati tračak nade da za sve postoji izlaz i da ćemo prevazići i pobijediti ovo “nano čudovište”. Zato samo hrabro i odgovorno, a za ljubav ne brinite – poručuje Mirko Šenkovski Geronimo.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *