Muzika

Mexico, novi album Julia Iglesiasa

0

Od danas je u prodaji novi album Julia Iglesiasa “Mexico” (Sony Music/Menart), posebna kolekcija pjesma posvećena najvećim meksičkim tekstopiscima. To je njegov prvi album snimljen na španjolskom jeziku nakon 12 godina, a legendarni je glazbenik već započeo i niz koncerata po Meksiku.

BK12-888750980328-Julio Iglesias México V-USA.indd

Ovim je albumom i bezvremenskim izvedbama odao počast Meksiku koji mu je pomogao na putu do slave kao i meksičkim tekstopiscima. Prvi put je u Meksiku nastupio ranih sedamdesetih godina, zaljubio se u ljude i kulturu, a prvi je album posvećen Meksiku snimio davne 1976. godine.

Julio je od 1968. objavio više od osamdeset, a prodao više od 300 milijuna albuma. Zahvaljujući tome, postao je jedan od deset najprodavanijih izvođača svih vremena i najprodavaniji latino izvođač u povijesti.

LIFE:  [life intervju] Sandrino: Recept za dobar party - bez telefona, bez očekivanja, samo muzika!

“Ovaj je album posvećen izvanrednim skladateljima koji iz generacije u generaciju ispunjavaju naše živote ljubavlju, nostalgijom, sjećanjima i trenucima. Nakon svih ovih godina, oni ostaju živi u našim dušama. S poštovanjem i dubokim divljenjem”, izjavio je popularni pjevač, napominjući kako Meksiko poznaje ko svoju domovinu i da je uvijek nosi u duši te da je meksička glazba univerzalna.
Popis pjesama:

1        Usted

2        Jura-Me

3        Ella

4        Fallaste Corazón

5        Sway

6        Amanecí en Tus Brazos

7        Échame a Mi la Culpa

8        Juan Charrasqueado

9        Y Nos Dieron las Diez

10      La Media Vuelta

11      Se Me Olvidó Otra Vez

12      México Lindo

Facebook komentari


ABA liga: Jedini predstavnik BiH aktualni prvak Igokea gostuje u Zagrebu ekipi Cedevite

Previous article

Sebastien Loeb na čuvenoj trci Dakar

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Muzika