Life newsMuzika

Nakon pet godina Beyonce se vraća s novim albumom ‘Renaissance’

0
Nakon pet godina Beyonce se vraća s novim albumom ‘Renaissance’, Life.ba
Beyonce se vraća s novim albumom ‘Renaissance’, koji treba izići 29. lipnja i njezin je prvi album nakon 2016. godine, najavljeno je na web stranici pjevačice
Na njezinim društvenim mrežama također se moglo vidjeti “Prvi čin … RENESANSA”, dajući naslutiti da će možda biti više izdanja.

Beyonce nije ni ranije otkrivala previše o novim albumima, te je 2013. godine iznebuha objavila album nazvan po sebi, a 2016. je za album ‘Lemonade’ objavila promotivnu najavu samo tjedan dana ranije.

40-godišnja pjevačica je bila zaposlena u godinama između albuma, surađujući sa suprugom Jay-Z-jem na albumu ‘Everything is Love’ iz 2018. godine i objavivši album izvedbi uživo i film ‘Homecoming’ naredne godine.

LIFE:  Paul McCartney neumoran i u osamdesetoj

Na njemu se našla i njezina već legendarna izvedba na Coachelli iz 2018. godine, koja se smatra jednom od najboljih festivalskih izvedbi ikada.

U ‘Kralju lavova’ se našla i njezina pjesma “Black Parade”, koja joj je omogućila 28. Grammy – najviše što je ikad osvojila ženska zabavljačica, objavila je Hina.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like