Event & ZabavaMuzika

Ozzy Osbourne – Saradnja sa Post Maloneom je najbolja stvar koja mi se desila od Black Sabbatha

0

Prošle sedmice, američki reper Post Malone objavio je svoj novi album Hollywood's Bleeding, na kojem je, između ostalih, gostovao i Ozzy Osbourne. „Princ tame“ je sa američkim reperom sarađivao na pjesmi Take What You Want, a pored Ozzya, pjesmi se pridružio i reper Travis Scott.

U razgovoru u emisiji Apple Music Beats 1, Post Malone je otkrio javnosti kako je došlo do suradnje, te naglasio kako je Ozzy bio oduševljen konačnim rezultatom.

 „Bio sam u Utah jer sam upravo završio sa turnejom. Ozzy je došao u posjetu mom producentu Andrewa Watta i rekao mi: ‘Hej, znaš šta? Ozzy Osbourne dolazi. Pozvat ću te na FaceTime, a ti mi javi šta se događa. Potom smo razgovorali i to je bila velika stvar za mene. Ozzy Osbourne! Potom mi je rekao da mu je ova saradnja najdraža saradnja od Sabbatha, od kako je krenuo sa solo karijerom. To je zaista ogromno. Počastvovan sam.“

Iako ga deklarišu kao repera, Post Malone nije stranac na rock sceni. On je na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada nastupio sa Red Hot Chili Peppersima, a imao je i zajednički nastup sa bendom Aerosmith na dodjeli VMA nagrada 2018. godine.

LIFE:  Red Bull Club Edition: Brown Sugar RnB u Banjoj Luci

U međuvremenu, Ozzy se posvetio oporavku sa terapeutima kako bi se vratio u punu kondiciju uoči svoje zakazane turneje No More Tours 2, koja će se održati u Velikoj Britaniji i Europi od kraja januara.

  1. novembra, Ozzy će izdati i ograničeno (re)izdanje See You On The Other Side kojim će ujedno predstaviti cjelokupni solo katalog, zajedno s mnoštvom dodatnih sadržaja.

 

Facebook komentari


Osima brine povreda Stevanovića

Previous article

Brown Sugar RnB: Otkriveno mjesto okupljanja prije polaska na party na tajnoj lokaciji

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *