Muzika

Pjesma “Jugo” zablistala uz sjajne vokale Maxa Hozića i Mateja Mudrovčića

0

 Poznati tenor Max Hozić i zagrebački kantautor Matej Mudrovčić – Mudri udružili su snage u želji da kreativno provedu vrijeme izolacije i u svojim domovima snimili su obradu legendarne pjesme “Jugo”.

Decentna, akustična verzija upotpunjena njihovim sjajnim vokalima polučila je sjajan rezultat na veliko zadovoljstvo Maxa i Mateja.

Matej je prekrasno odsvirao akustične gitare, Marin Gregov je dao fini ritam, podlogu i atmosferu na udaraljkama dok je Tea Zec dodala malo anđeoskih pratećih vokala. Matej je to naknadno posložio i poslao Toniju Eteroviću na završni mix, objavio je Dancing Bear.

Potom je snimljen prateći video čiju režiju potpisuje Max koji je s dozom humora pojasnio neke važne detalje:

U spotu smo Mudri i ja poštovali preporučenu distancu od 1,5m, a važno je napomenuti da smo poštovali i visinsku razliku koju su u originalu postavili Giuliano i Ban. Naime, Matej Mudrovčić – Mudri je kantautor iz Zagreba, a zovu ga i “raspjevani div” jer ima 204cm. Kad se male ruke slože – sve se može… “

LIFE:  Poslušajte ih opet: Zaboravljeni albumi koji su zauvijek promijenili muziku

Uspješna suradnja ova dva talentirana glazbenika seže unazad nekoliko godina. Putevi su im se isprepleli 2017. kada su Max Hozić i Matej Mudrovčić – Mudri zajedno radili na realizaciji svjetskog glazbeno-scenskog spektakla “Jadnici” (Les Misérables) pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza. Već tada se krenula razvijati ideja o zajedničkoj suradnji, a zaživjela je u predivnoj interpretaciji omiljene pjesme “Jugo”

Uživajte u ovoj prekrasnoj verziji pjesme koju originalno izvode Giuliano i Marijan Ban, a koju autorski potpisuju Tomislav Mrduljaš (glazba), Jasminka Ursić i Šime Gržan (stihovi).

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *