Muzika

[pogledajte novi spot] Miley Cyrus – Mother's Daughter

0

Mother's Daughter je prvi singl Miley Cyrus izdat sa njenog najnovijeg EP-a She Is Coming, a na radost mnogih fanova, pjesma je sada dobila i jednako moćan popratni video spot.

Miley je zajedno sa redateljem Alexandreom Moorsom radila na čitavom konceptu i ideji, a u spotu koji slavi ženu i žensko tijelo u svim njegovim oblicima, pojavljuju se transgender modeli Aaron Philip i Casil McArthur, skejter Lacey Baker, plesačica Amazon Ashley, glumica Angelina Duplisea, 11-ogodišnja aktivistica Mari Copeny i majka Miley Cyrus – Tish Cyrus.

Prema riječima režisera, video prikazuje “sve [o ženskom tijelu] što predstavlja neki taboo, a iznad čega bi smo svi trebali biti.“

„Video ima široku poruka i ne pokušavamo da budemo dogmatični. Živimo u teškim vremenima…Željeli smo da odamo počast ženama koje su se nekad borile u ovoj borbi, jer možete samo zamisliti koliko je to bilo teško devedesetih i osamdesetih godina, kada to nije bila tema o kojoj se govorilo.“

“Ove žene stavljaju svoja tijela na liniju fronta kako bi se borile za ono što je ispravno i ja imam duboko poštovanje i fascinaciju prema njima.” rekao je Moore.

Miley je krajem maja objavila EP She Is Coming koji je prvi od tri projekta koji će u konačnici obuhvatiti album She is Miley.

Zajedno sa svojim EP projektom, Cyrus je sarađivala i sa Markom Ronsonom na Nothing Breaks Like a Heart, a nedavno se pojavila i u epizodi serije Black Mirror u kojoj glumi pop zvijezdu po imenu Ashley O.

Pjevačica trenutno radi sa kolegicama Arianom Grande i Lanom Del Rey na novoj pjesmi koja će se pojaviti u novom nadolazećem filmu Charlie's Angels.

Facebook komentari

Neil Lennon, trener Celtica: Spremni smo za Sarajevo

Previous article

Brazilac Felipe novi fudbaler Atletico Madrida

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Muzika