Muzika

[pogledajte novi spot] Miley Cyrus – Mother's Daughter

0

Mother's Daughter je prvi singl Miley Cyrus izdat sa njenog najnovijeg EP-a She Is Coming, a na radost mnogih fanova, pjesma je sada dobila i jednako moćan popratni video spot.

Miley je zajedno sa redateljem Alexandreom Moorsom radila na čitavom konceptu i ideji, a u spotu koji slavi ženu i žensko tijelo u svim njegovim oblicima, pojavljuju se transgender modeli Aaron Philip i Casil McArthur, skejter Lacey Baker, plesačica Amazon Ashley, glumica Angelina Duplisea, 11-ogodišnja aktivistica Mari Copeny i majka Miley Cyrus – Tish Cyrus.

Prema riječima režisera, video prikazuje “sve [o ženskom tijelu] što predstavlja neki taboo, a iznad čega bi smo svi trebali biti.“

„Video ima široku poruka i ne pokušavamo da budemo dogmatični. Živimo u teškim vremenima…Željeli smo da odamo počast ženama koje su se nekad borile u ovoj borbi, jer možete samo zamisliti koliko je to bilo teško devedesetih i osamdesetih godina, kada to nije bila tema o kojoj se govorilo.“

“Ove žene stavljaju svoja tijela na liniju fronta kako bi se borile za ono što je ispravno i ja imam duboko poštovanje i fascinaciju prema njima.” rekao je Moore.

Miley je krajem maja objavila EP She Is Coming koji je prvi od tri projekta koji će u konačnici obuhvatiti album She is Miley.

Zajedno sa svojim EP projektom, Cyrus je sarađivala i sa Markom Ronsonom na Nothing Breaks Like a Heart, a nedavno se pojavila i u epizodi serije Black Mirror u kojoj glumi pop zvijezdu po imenu Ashley O.

Pjevačica trenutno radi sa kolegicama Arianom Grande i Lanom Del Rey na novoj pjesmi koja će se pojaviti u novom nadolazećem filmu Charlie's Angels.

Facebook komentari

Neil Lennon, trener Celtica: Spremni smo za Sarajevo

Prethodni članak

Brazilac Felipe novi fudbaler Atletico Madrida

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Muzika