Muzika

Sajsi MC nastupila u sarajevskom klubu Underground [video-foto]

0

Nastupom Sajsi MC, sinoć je po peti put u sarajevskom Underground klubu održan serijal Raplika Hip Hop Night. Energične i provokativne sestre iz Beograda, ranije su izjavile kako dolaze sa velikim zadovoljstvom i za ovu noć obećale nešto duži nastup, što su i ispunile.

Uvod u noć činila je izvrsna Forora, jedna od mladih nada Fm Jam DJ ekipe, a njen izbor hip hop traka odlično se uklopio u atmosferu kluba Underground koji se cijelu noć sve više ispunjavao. Nešto iza 22 sata na binu izlaze zvijezde večeri, sestre Ivana i Tijana, te njihov DJ Bko. Klub je odzvanjao tvrdim ritmovima i beskompromisnim rimama koje bez greške isporučuju beogradske sestre.

Iako svoje nastupe ne običavaju prekidati, u duhu Red Bull Raplika Hip Hop nighta, ovaj put na binu pozivaju MC-a Hamzu da pred publikom pokažu svoj talent na Open Mic dijelu večeri. Nakon toga nastup nastavljaju sa još više energije i kreiraju pozitivnu atmosferu koja traje sve do kraja večeri.

Za zatvaranje ovog Raplika Hip Hop Nighta, na binu se ponovo vraća Forora, a rasplesana publika ostaje prisutna do samog kraja. Ovim nastupom zatvoren je zimsko-proljetni serijal hip hop noćnih zabava pod etiketom Red BullRapLike. Brojni mladi talenti su imali tokom ovog perioda šansu da pred publikom steknu nova iskustva nastupa. Red Bull RapLika kao free style MC takmičenje će od jeseni ponovo da traži najbolje bh. MC-eve koji će se takmičiti za najboljeg u BiH, a i za predstavljanje Bosne i Hercegovine na regionalnom finalu koje je planirano za kasnu jesen 2019. godine.

LIFE:  Minecraft objavljuje novu igru proširene stvarnosti “Minecraft Earth”

Red Bull i Fm Jam nastavljaju aktivnosti na kreiranju noviteta na klupskoj sceni, a već za naredni petak 26. aprila, najavljuju zajednički event specijalnu ediciju Brown Sugar RnB i Red Bull Dance Your Style. Za ovu priliku na podiju dvorane Zetra kreiraju sasvim novi event prostor, koji će biti pripremljen samo za tu noći uz pregršt dobre zabave i iznenađenja. Ulaznice za ovaj event trenutno su u prodaji putem platforme KupiKartu.ba

Facebook komentari

Foto: Kina – Huawei jedan pametni telefon proizvodi za manje od 30 sekundi

Prethodni članak

Foto: Smajić u 90. minuti donio pobjedu Slobodi protiv Sarajeva

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Muzika