Muzika

Stoposto stiže sa novim osvježenjem – “Palmica”

0

Stoposto je izbacio novo osvježenje – “Palmica”. Na njoj gostuje dugogodišnji hajcmen Black Beriz. Produkciju potpisuje Kolateral i studio Dlan Beatz. Spot je režirao i montirao Mario Ilić dok je korekciju boja uradio Boris Andrejević. Kadrovi su snimani na egzotičnoj Majorci.”

Black Beriz (Kenan Cikotić) za life.ba kaže da su zadovoljni reakcijama na spot i pjesmu.

„Raja je dobro prihvatila. Stiže nam ljubav sa svih strana. Zahvaljujući ovoj pjesmi, dobili smo pozive i za neke nastupe, a postoji i interes izvana da se nešto radi, kaže nam Black Beriz.

Tekst, koji obiluje istinitim događajima, pisali su Stoposto i Black Beriz, a nastajao je na Majorci i u Sarajevu nakon čega je snimljen i spot kojem su, kao najava, prethodile brojne fotografije i traileri na društvenim mrežama.

Za ove sarajevske repere nema ljetne pauze. Radit će, čini se, punom parom. Tako već 18.8. u sarajevskom Undergroundu će biti dio hip hop spektakla sa Kontrom i Indigom.

LIFE:  Žižović po povratku u Zrinjski: Svi krećemo od nule, nema starih zasluga [video]

Album, kažu, još uvijek nije u planu, ali su, otkriva nam Black Beriz, započeli nekoliko zanimljivih projekata.

„U skorije vrijeme publika možete očekivati nove projekte sa Gekom i Katarzom. Također, Stoposto i ja trebali bismo uraditi još dvije pjesme sa spotom koje bi činile projekat od tri pjesme poput „Malibu kluba“, kaže nam Black Beriz.

Stoposto je izbacio novo osvježenje – “Palmica”. Više ovdje https://bit.ly/2Kuro6v

"Stoposto je izbacio novo osvježenje – “Palmica”. Na njoj gostuje dugogodišnji hajcmen Black Beriz. Produkciju potpisuje Kolateral i studio Dlan Beatz. Spot je režirao i montirao Mario Ilić dok je korekciju boja uradio Boris Andrejević. Kadrovi su snimani na egzotičnoj Majorci." Više ovdje https://bit.ly/2Kuro6v

Gepostet von LIFE BiH am Dienstag, 6. August 2019

Facebook komentari


Damir Šovšić za Life.ba: Možemo se nositi sa Malmeom, a Zrinjski će se boriti za duplu krunu

Previous article

Red Bull Cliff Diving: Odluka o prvacima vjerovatno će pasti u Mostaru

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Muzika