Muzika

Video: Mirjana Karanović u spotu benda Lollobrigida

0

Bend Lollobrigida se nakon (roditeljske) pauze vraća na scenu i ima novi singl. ​Pesma “​Kontrola” je najozbiljnija i najmračnija pesma koju ​je do sada imao bend Lollobrigida. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje glumica Mirjana Karanović, kojoj je ova uloga bila namenjena od prve ideje. Spot je režirao Staša Tomić, kome je ovo prva saradnja sa Lollobrigidom.

Video: Mirjana Karanović u spotu benda Lollobrigida, Life.ba

Photo Sever Zolak

Bend Lollobrigida, pored poznate pevačice Ide Prester, čine još: Nikola Vukotić, Petar Stojanović, Svebor Šakić i Marko Marović. Druga pevačica, Petra Cigoj, se pridružuje bendu kad joj poslovne obaveze dozvoljavaju.

Ida Prester o ”Kontroli”:

 ”Hteli smo, u skladu sa pesmom, da i spot  bude isti takav – težak i brutalan. Čim je pesma bila gotova, u glavnoj ulozi smo videli samo nju – Mirjanu KaranoviĆ, kao da smo za nju pisali tekst. Snaga, karakter, duh.. ona je bila TA. Na našu radost i veliku čast, odmah je pristala. Napravili smo video koji u celosti nosi izuzetna pojava verovatno najbolje glumice na ovim prostorima. Režiju potpisuje izvrstan redatelj mladje generacije Staša Tomić”. 

https://www.youtube.com/watch?v=G9I1Zi00wkI


Comments

Comments are closed.

You may also like