Life newsMuzika

Vratili se Red Hot Chili Peppers…

0

Red Hot Chili Peppers su se vratili! I ne samo da su se službeno vratili već im se nakon 16 godina u postavi pridružio i legendarni gitarist John Frusciante. S preko 100 milijuna prodanih albuma, RHCP jedan su od najpopularnijih i najprodavanijih bendova na svijetu.

Neki dan objavljeni singl “Black Summer” uvod je za hipnotičko iskustvo koje nam spremaju s novim albumom ”Unlimited Love”, najavljenim za 1. travnja 2022., na kojem su opet surađivali s čuvenim producentom Rickom Rubinom. Sve pjesme na albumu autorski potpisuju Anthony Kiedis, Flea, John Frusciante, Chad Smith.

RHCP su ovo ljeto spremni zajahati val uspjeha i velikom svjetskom turnejom na kojoj će im se pridružiti zvučna gostujuća imena: Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes i Thundercat.

-Mi (John, Anthony, Chad i Flea) proveli smo tisuće sati, kolektivno i pojedinačno, usavršavajući svoj zanat i pokazujući se jedni drugima, kako bismo napravili najbolji album koji smo mogli. Naše antene usklađene s božanskim kozmosom, bili smo tako prokleto zahvalni na prilici da budemo zajedno u sobi i, još jednom, pokušamo biti bolji. Dani, tjedni i mjeseci provedeni slušajući jedni druge, skladajući, slobodno aranžirajući s velikom pažnjom i svrhom. Zvukovi, ritmovi, vibracije, riječi i melodije su nas oduševile. Želimo zasjati svjetlo u svijetu, podići, povezati i zbližiti ljude. Svaka od pjesama na našem novom albumu ‘Unlimited Love’ je naš aspekt, odražavajući naš pogled na svemir. Ovo je naša životna misija. Radimo, fokusiramo se i pripremamo, da kada dođe najveći val, spremni smo ga zajahati, poručili si RHCP.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like