Nazdravite ledeno hladnim Jägermeisterom na pragu Nove godine

- Advertisement -

Ili dočekuješ novu ili ispraćaš staru?

Vrijeme je da nazdraviš sa ekipom na pragu nove godine u sarajevskom Shelter Pubu-u sa Electric Five bendom i savršeno ohlađenim Jägermeisterom.

Želeći ući u novu godinu sa sjajnom ekipom, u dobrom raspoloženju i sa mnogo pozitivne enegrije, ekipa Jägermeistera je odlučila da prijateljima brenda pripremi nesvakidašnju noć u sarajevskom “Shelter Pubu” 28.12. 2019. godine. Bend Electric five biće zadužen da raspleše publiku cijelu noć, a gosti će u dobrom društvu, nazdraviti sa najpoznatijim njemačkim likerom na svijetu.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Pjevačica Sabina Dodik: Zeničanka koja svira klavir i violinu oduševila obradom hita Šemse Suljaković

Pored dobre muzike, savršenog okusa Jägermeister je i specijalno za ovu priliku spremio iznenađenje u obliku posebnog “čuvara uspomena”- specijalno ogledalo koje će zabilježiti vaše nezaboravne trenutke.

“Protekla godina obilježila je mnoge uspjehe brenda Jägermeister, te smo željeli da sa prijateljima nazdravimo dolasku nove godine. Posebno izdvajamo dolazak superpremium biljnog likera Manifesta na naše tržište, ali i suradnje sa bh artistima i festivalima. Radujemo se novoj godini, novim druženjima i našim vjernim fanovima već sad spremamo mnoga iznenađenja” poručili su iz Jägermeister tima.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...