Event & Zabava

Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse…na OK Festu na Tjentištu

0
Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse…na OK Festu na Tjentištu, Life.ba

Nektar OK Fest, koji će biti održan 12., 13. i 14. jula na Tjentištu šesti put zaredom, bit će epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode kakav se rijetko sreće, posebno u kombinaciji s odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima, najavljuje pres-služba Festivala.

I ovog puta publika Nektar OK Festa uživat će u muzici na tri festivalska stagea. Jägermeister main stage ove godine ugostit će “škotske grofove” Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene.

Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima s dugo čekanog albuma koji su objavili počektom prošle godine “Always Ascending”.

Osim škotskog indie-rock sastava, za odličnu trodnevnu zabavu na Jägermeister main stageu pobrinut će se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki nastupiti prvi put: Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.

LIFE:  Frenkie i Helem Nejse u „Star in a Car“ videu

Za dnevni program pod obroncima planinskih masiva Nacionalnog parka “Sutjeska” zaduženi su: Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T.

Najavljeno je još učesnika, dobre muzike i zabave na OK summer stageu, ali i na after partiju u OK kampu.

Program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u raftingu rijekom Tarom kroz najdublji evropski kanjon, u planinarskim šetnjama kroz Nacionalni park i jednu od posljednjih očuvanih prašuma u Evropi – Perućicu te u posjeti Trnovačkom jezeru.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like