BusinessEvent & Zabava

Organizatori zbog koronavirusa otkazuju vodeće srbijanske festivale EXIT, Beerfest, Nishville i Lovefest

0
Organizatori zbog koronavirusa otkazuju vodeće srbijanske festivale EXIT, Beerfest, Nishville i Lovefest, Life.ba

Organizatori vodećih srbijanskih festivala, među kojima su EXIT, Beerfest, Nishville i Lovefest, priopćili su u ponedjeljak da se zbog pogoršane epidemiološke situacije ti događaji neće održati kako je planirano.

Kao alternativu razmatraju opciju da se festivali održe s nekoliko stotina, ili ako zdravstvena situacija dopusti nekoliko tisuća ljudi, “koliko je tijekom ljeta dopušteno diljem Europe”, objavio je beogradski portal Espresso.

Organizatori su prosvjedovali protiv stigmatiziranja festivala kao najopasnijeg segmenta u društvu koje se bori s koronom.

Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 posto u odnosu na uobičajen broj posjetitelja, svakako su sigurniji nego svakodnevna cirkulacija više milijuna ljudi u trgovačkim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prevozu i drugim zatvorenim objektima, stoji u priopćenju.

LIFE:  Poziv domaćim proizvođačima da prijave proizvode na dm inicijativu {ZAJEDNO}  za bolje sutra

Organizatori su apelirali da država i društvo ne dopuste potpuno gašenje turističkih i festivalskih manifestacija “s kojima se Srbija s pravom ponosi u cijelom svijetu”, prenosi Hina.

Facebook komentari

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like