Event & Zabava

Otkazan ovogodišnji Mostar Summer Fest

0

Osmo izdanje Mostar Summer Festa neće se održati ove godine kako je planirano zbog opasnosti od širenja koronavirusa i u skladu s preporukama i mjerama nadležnih institucija.

Otkazan ovogodišnji Mostar Summer Fest, Life.ba

„Iako je ovogodišnji program festivala naišao na najpozitivnije reakcije i s nestrpljenjem smo ga iščekivali, kao i naša publika i izvođači, nažalost, festival nije moguće realizirati u planiranom vremenu, odnosno 25., 26. i 27. 6. 2020. godine“, objavili su organizatori na Facebook stranici festivala.

Mostar Summer Fest odgođen je za 2021. godinu, odnosno za 24., 25. i 26. 6. 2021. godine, a kupljene ulaznice vrijede za to izdanje festivala. Svi oni koji žele vratiti ulaznice i dobiti novac natrag, to mogu fizički učiniti u Mostaru uz prethodni dogovor putem službene Facebook stranice festivala ili mail adrese [email protected] Povrat novca za kupljene ulaznice moguće je ostvariti do 30. 6. 2020.

LIFE:  Mostarski Alkatraz: Počeli radovi na gradnji zatvora u Mostaru

„Želimo Vam zahvaliti na strpljenju i podršci, istražili smo sve opcije, ali u vremenu pandemije sigurnost i zdravlje svih posjetitelja i izvođača su na prvom mjestu. Vjerujemo kako ova situacija nikom nije jednostavna, i da se svi pomalo osjećamo razočarano, ali važno je zadržati pozitivno razmišljanje i vjerovati kako ćemo ponovno uživati na Mostar Summer Festu. Samo zajedno možemo pobijediti pandemiju, slijedimo preporuke, poštujmo mjere, a mi ćemo svu energiju i resurse uložiti u organizaciju Mostar Summer Festa 2021., koji će zasigurno biti festival za pamćenje. Čuvajte se i svoje voljene, budite odgovorni. Samo zajedno možemo osigurati ljeto 2021. prepuno dobre glazbe, zabave, putovanja, ljubavi i prijateljstva. Vidimo se na Mostar Summer Festu 2021.!“, stoji u objavi.

Facebook komentari

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *