Event & Zabava

Otvoreni upisi u Mostar Rock School – Prijavite se

0

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave u osmu programsku školsku godinu. Upisi traju do 31.08.2019. godine.

Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima, te se implementira u dvije smjene, ovisno o tome da li polaznici svoju redovnu nastavu (u osnovnim i srednjim školama ili na fakultetu) pohađaju u jutarnjem ili popodnevnom terminu.

Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, ali je program također osmišljen na način da približi mlade ljude sa istim zanimanjem kako bi mladi muzičari imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo.

Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog ka poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku i samom procesu učenja.

Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stiču i unaprijeđuju svoje znanje i muzičke vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima, te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou. Mostar Rock School nudi upise za: bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, te kreativnu elektroničku produkciju.

LIFE:  Foto: Drugi Formula Student bolid iz BiH na natjecanju u Italiji

Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju sa predavačima Rock škole, te nadamo se, započnu svoje putovanje kroz svijet muzike i umjetnosti zajedno sa nama i uz našu podršku.

Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne muzike, sa visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem.

Mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM.

Jezgrene aktivnosti Rock škole Mostar podržava Ambasada Kraljevine Norveške, SIDA – Ambasada Švedske u Sarajevu, USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i Grad Mostar.

Više informacija o Rock Školi Mostar možete pronaći na – http://mostarrockschool.org/index.html

Facebook komentari


Najveća konferencija za game development i animation industriju u oktobru u Sarajevu

Prethodni članak

Liverpool boljim izvođenjem jedanaesteraca savladao Chelseaja i osvojio trofej Superkupa Evrope

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava