„Pan 3 na 3“ u subotu na tuzlanskom Telexu

- Advertisement -

Za pobjednike nagrada 4.000 KM, drugoplasiranim 2.000 KM

Sve je spremno za peto izdanje najvećeg bh. turnira u uličnoj košarci „Pan 3 na 3“ koji sutra počinje na tuzlanskom Telexu. Ovaj jednistven sportsko-zabavni događaj godinama unazad okuplja zaljubljenike u košarku, navijače iz BiH i šire ali i sve one koji ne žele propustiti sjajnu zabavu.

Za odmjeravanje snaga na Telexu prijavile su se 32 ekipe, koje dolaze iz cijele BiH, ali i zemalja regije.

Kompanija Carlsberg BH, koja sa brendom Pan, i u saradnji sa OKK Sloboda, organizuje ovaj turnir, za prvoplasirane je obezbijedila vrijedne novčane nagrade. Tako će oni, koji ostvare pobjedu osvojiti 4.000 KM, dok će drugoplasirani kući otići sa 2.000 KM.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

„Svakom novom turniru se posebno radujemo, jer nam iskustvo govori da to bude vikend ispunjen dobrom energijom na terenu među igračima, ali i na tribinama. Tuzla, koja je inače grad košarke, je sjajan domaćin a „Pan 3 na 3“ je postao nezaobilazan događaj na koji se iz godine u godinu prijavljuju već poznate ekipe, zadovoljne dosadašnjom organizacijom, ali uvijek tu bude i novih ekipa iz zemlje i regiona koje su na Telex-u žele osvojiti neku novu pobjedu i osjetiti dobru atmosferu“ izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH te pozvao zaljubljenike u košarku i sve one koji žele da se zabave da posjete Telex za vikend.   

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Komuna pjesmom “Samo ljubav je pobjeda” najavila istoimeni album

Osim dobre košarke i ekipnog nadmetanja, svi zainteresirani pojedinci će imati priliku da se okušaju u šutiranju za tri poena i zakucavanju, a najbolji će biti nagrađeni sa po 300 KM. Prijave za ova takmičenja (zakucavanje i trice) će biti na licu mjesta, a organizatori su pripremili i interesantne igre za publiku i osvježenje uz Pan. U pauzama između utakmica prisutni će uživati u svirci DJ Katze.

Turnir počinje izvlačenjem parova u subotu u 16 sati na Telexu, a prva utakmica igrat će se u 17 sati. Raspored utakmica, rezultati i sve novosti vezane za “Pan 3 na 3” turnir mogu se pratiti putem Facebook stranice PAN BiH.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...