Pan Winter Pub, Disco party na ledu i Somersby House obećavaju sjajan provod na Sarajevo Holiday marketu

- Advertisement -

Na sedmom po redu Sarajevo Holiday marketu, koji se, u parku Hastahana na Marijin-Dvoru, otvara večeras, a trajat će do do 13. janura 2018. godine, kompanija Carlsberg BH ponudit će još raznovrsniji i bogatiji sadržaj u odnosu na prethodne godine.

Već tradicionalno u Pan Winter Pub-u posjetitelji mogu provesti nezaboravne trenutke opuštanja i uživanja u toplom i ugodnom ambijentu velikog šatora, gdje ih očekuje kvalitetan meni jela i pića, sjajan muzički program, super animacije i nagradne igre. Svako veče od 21 sat u Pan Winter Pub-u mogu uživati u live nastupima pop, rock i blues izvođača, a ni tamburaši neće biti izostavljeni sa repertoara. Ina&Open Mind sviraju prvo veče, dok u nastavku atmosferu zagrijavaju: Zlatan Karić Cover Art, Gliša Gipsy Band, Gonzo Band, Selam Tufekčić & Band, The Babe Barbarella ESFF, Šeher Stone, Undergrounderi, Pochko and New Primitives Songs , Romansa Tamburitza Ensemble i brojni drugi.

PROČITAJTE JOŠ:  Eldin Huseinbegović pred koncerte: Zahvaljujući muzici putujem širom svijeta i upoznajem nove narode i kulture

Za više interakcije i zabave u Pan Winter Pub-u planirana je Pan Bingo igra, u kojoj se, uz svako naručeno Pan pivo, u periodu od 17 do 20 sati, dobija se i Pan Bingo listić kojim se stiče pravo učešća u izvlačenju za zanimljive Pan nagrade.

No, to nije sve što je Carlsberg BH pripremio u okviru ove sarajevske zimske čarolije.

Svakog četvrtka, od 20 do 23 sata, Tuborg poziva svu raju na „Party na ledu“, gdje ih očekuje prava disco atmosfera.

PROČITAJTE JOŠ:  Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

U sklopu Gastro kutka, svake subote i nedjelje od 11 do 17 sati, u Somersby House-u posjetitelji mogu party-jati uz DJ-a, ugrijati se uz neodoljivi Somersby punč, ali i osvojiti  vrijedne nagrade. U dnevnom izvlačenju nagrada je masaža u SPA salonu, a u finalnom sretni dobitnik osvaja zimovanje za dvije osobe.

Dobru zabavu u danima vikenda na Sarajevo Holiday marketu obećava i Tuborg Beer Pong turnir, u kojem, osim dnevnih nagrada, svi učesnici se takmiče i za glavnu, novčanu nagradu, a to je 500 KM. Turnir će se igrati u parovima, 2 vs 2, a više o prijavama i pravilima saznajte na Facebook stranici @TuborgBosniaHerzegovina.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...