Event & Zabava

Ples pod vedrim nebom: Brodolom Summer Dance donosi najrasplesaniju vrelu noć!

0

13-ti Brodolom u Tuzli donijeće do sada neviđen ljetni plesni spektakl!

Treći august donosi najiščekivaniju noć u Carinsku zonu – Šićki Brod – još jedan Brodolom i najveću zabavu pod otvorenim nebom. Nova ljetna brodolomska avantura u fokus ove godine stavlja svoje vjerne fanove, te sprema spektakl kao znak zahvalnosti za sve ove godine podrške, dobre zabave, pozitivne energije i nezaboravnih druženja!

Mnogobrojnim posjetiteljima iz Bosne i Hercegovine i regije, vrhunac ljetnog uživanja je upravo još jedan Brodolom – prvi bh. muzički dogadaj ispod zvijezda. Novo izdanje donosi do sada najveću zabavu na otvorenom uz spektakularnu produkciju kakvu imaju i najveći svjetski festivali, dizajnirane i osmišljene zone zabave i opuštanja, i svakako muzička iznenađenja.

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najpopularnijih događaja ne samo u BiH, nego i u zemljama okruženja.

Tokom proteklih 12 godina Brodolom je posjetilo više od 55 hiljada ljudi, a od svojih početaka pa do danas donosio je samo najbolje pa su tako scenom harali i publiku držali budnom i rasplesanom svjetski velikani James Zabiela, Darren Emerson, Mark Knight, Mahmut Orhan, Lissat & Voltax, Baggi, Pirupa, Kazoo, Joeski, Magdalena i Musumeci. Neizostavna je bila domaća i regionalna podrška: Dubioza Kolektiv, After Affair, Groovyman, G. Edd, Alexandar de Funk, Vanyano, Focho, Goran Emkić, El Mano, Borg, Soole i mnogi drugi! Pored fenomenalnog muzičkog programa, Brodolom je visoko iznad postavljao i ljestvicu u produkcijskom i organizacijskom smislu, što je rezultiralo najvećim pozornicama postavljenim ikad na ovakvoj vrsti zabave u BiH, najvećim plesnim podijumima i šankovima dugim preko 100 metara.

LIFE:  Druga večer Nektar OK festa uz Dubiozu Kolektiv i Edu Maajku

Regular ulaznice po promotivnoj cijeni od 10 KM dostupne su najkasnije do 10. jula ili ranije – do isteka zaliha u sistemu kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima! Također, već su dostupne i VIP karte po cijeni od 35 KM. Ne zaboravite sačuvati datum u kalendarima za najrasplesaniju noć!

Facebook komentari

Hrvatska: Od 2022. cestarinu će naplaćivati sustav za čitanje tablica

Prethodni članak

Lejla Tanović četvrti put balkanska prvakinja

Sljedeći članak

Možda će vam se svidjeti

Komentari

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Još u rubrici Event & Zabava