Event & Zabava

Počela prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022, prvi headlineri Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha!

0
Počela prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022, prvi headlineri Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha!, Life.ba

Ranije nego ikada počinje prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT festival! Za izdanje 2022. već su objavljeni prvi headliner – veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds nastupit će na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha. Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. juli su u redovnoj prodaji od danas u podne na exitfest.org.

Festivalski kompleti mogu se kupiti po cijeni od 118 KM, uz popust od čak 60 odsto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. juli, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cijenama, sa preko 40 odsto popusta. Cijena regularnih jednodnevnih ulaznica je 62KM, fan pit ulaznice su dostupne po cijeni od 82KM, a VIP po cijeni od 210KM. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online putem sistema kupikartu.ba, a zalihe po ovim cijenama su izuzetno ograničene.

Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni headlineri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svijetu, predvođen rock propovjednikom zagrmjet će sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

LIFE:  Foto: Na prvoj večeri Mostar Summer Festa se slavio život, posjetitelji nisu htjeli kući

Ovogodišnji EXIT, koji je posjetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni muzički festival koji se održao od početka pandemije! Neki od najvećih svetskih medija, od britanskih BBC-a, Guardiana i IQ Mag-a, preko američkih Billboarda, Veriety-a i Pollstar-a, izvještavali su o festivalu koji je ponovo ujedinio posjetitelje i izvođače, i označio početak oporavka festivalske i muzičke industrije.


Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may also like